Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldırım’ın tarihi mirası miniklerin elinde ölümsüzleşti

YIL-MEK okul öncesi eğitim sınıflarında öğrenim gören öğrenciler tarafından hazırlanan ‘Miniklerimizin Gözüyle Yıldırım’ sergisi büyük ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2017 22:01
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2017 22:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yıldırım’ın tarihi mirası miniklerin elinde ölümsüzleşti

‘Miniklerimizin Gözüyle Yıldırım’ sergisi büyük ilgi gördü.
Okul öncesi eğitim sınıflarında öğrenim gören öğrencilerin hazırladığı çalışmalardan oluşan ‘Miniklerin Gözüyle Yıldırım’ sergisi Barış Manço Kültür Merkezi’nde açıldı. Sergi açılışına Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin yanı sıra AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun ve çok sayıda vatandaş katıldı. Edebali, “YIL-MEK bünyesinde 34 mahallede 60 sınıf ve 112 şubede faaliyet gösteren okul öncesi eğitim sınıflarında eğitim gören 3 bin 293 çocuğumuzun ortaya koyduğu eserler Yıldırım’ın tarihi ve kültürel mirasını en iyi şekilde yansıtıyor. Bu sergide emeği geçen çocuklarımızı ve ailelerinin yanı sıra öğretmenlerini ve projede desteklerini esirgemeyen muhtarlarımızı kutluyorum” dedi.
Geleceği sağlam temeller üzerine kurmanın yolunun çocuklara ve gençlere yapılan yatırımlardan geçtiğine dikkat çeken Edebali, “Yıldırım Belediyesi olarak çocuklarımızın hayatın her alanında yer almaları maksadıyla birçok projeyi hayata geçirdik. Sanattan, kültürel etkinliklere sportif faaliyetlerden eğitime kadar her konuda çocuklarımızın yanındayız. Bunu gerçekleştirirken çocuklarımızın milli ve manevi değerlerini pekiştiriyor, yaşadığı yerlere aidiyet duygularını güçlendirmeye ayrıca özen gösteriyoruz” diye konuştu.
Sergiyi gezen davetliler eserleri inceleyerek çocuklar ve aileleri ile sohbet etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.