Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldırım’dan kültür turları

Yıldırım Belediyesi, vatandaşları ücretsiz olarak Türkiye’nin önemli turizm merkezleriyle buluşturmaya devam ediyor.Geçen sene ilk kez düzenlenen kültür turlarında 11 bin 776 kişiyi eşsiz doğal ve tarihi zenginliklerle buluşturan Yıldırım...

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2017 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2017 17:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yıldırım’dan kültür turları

Yıldırım Belediyesi, vatandaşları ücretsiz olarak Türkiye’nin önemli turizm merkezleriyle buluşturmaya devam ediyor.

Geçen sene ilk kez düzenlenen kültür turlarında 11 bin 776 kişiyi eşsiz doğal ve tarihi zenginliklerle buluşturan Yıldırım Belediyesi, bu sene gerçekleştirdiği turlarla Yıldırımlıları Konya, Çanakkale, Edirne, Nevşehir, Safranbolu-Amasra ve İstanbul’a götürüyor. Mayıs ve Temmuz aylarında düzenlenen 90 sefer ile 3 bin 990 Yıldırımlının katılım gösterdiği kültür turlarında Ağustos ayı kayıtları 25 Temmuz’da başlıyor. 7’den 70’e binlerce Yıldırımlının ilgisini gören turlara katılmak isteyen vatandaşlar, Yıldırım Belediyesi Hizmet Binası ve Barış Manço Kültür Merkezi’ndeki başvuru noktalarından biletlerini alabilecek. Belediye hizmet binası önünden kalkacak otobüslerle düzenlenecek turlarda vatandaşlara gidecekleri yerlerin bilgilerinin anlatıldığı broşürler de dağıtılacak.

Yıldırımlıları ülkenin önemli turizm merkezlerine götürmeye bu yıl da devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Geçen sene kadim medeniyetimizden bizlere miras kalan, ülkemizin tarihi ve doğal mirası şehirleri olan Çanakkale, Konya, İstanbul ve Nevşehir’e 256 sefer düzenleyerek, 11 bin 776 vatandaşlarımıza bu mirasımızla kucaklaşma imkanı tanıdık” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.