Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldırım’dan girişimcilere destek

Yıldırım Belediyesi’nin Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) ile birlikte gerçekleştirdiği uygulamalı girişimcilik eğitimleri sürüyor.Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen 3....

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2017 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2017 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yıldırım’dan girişimcilere destek

Yıldırım Belediyesi’nin Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) ile birlikte gerçekleştirdiği uygulamalı girişimcilik eğitimleri sürüyor.

Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen 3. dönem eğitimleriyle birlikte şimdiye kadar toplam 90 kişiye iş kurma ve yürütme konularında kurs verildi. Girişimcilere verilen eğitimin önemine değinen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “İlçemizde kendi iş fikirlerini hayata geçirecek vatandaşlarımızın üretime dahil olmasıyla birlikte bölge ve ülke ekonomisinde önemli bir kalkınmanın oluşacağına inancımız tam. KOSGEB ile birlikte verdiğimiz eğitimler girişimcilerimize başarının yolunu gösterecek. Eğitimlerimizin şu an 3. dönemindeyiz. 32 saat süren 5 günlük eğitimlerimizle ilk dönemde kadınlarımıza verdiğimiz eğitimlerle üretime dahil olmalarına yardımcı olduk. 2. ve 3. dönemde karma olarak gerçekleştirdiğimiz eğitimlerle hemşehrilerimize müteşebbislik ruhu aşılıyoruz. Üretime ve istihdama dahil olacak yeni işletmelerimizle ekonomisi güçlü, refah seviyesi yükselmiş bir şehir konumuna geleceğiz” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.