Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldırım'da kaçağa geçit yok

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, vatandaşları kaçak bina yapmamaları konusunda uyardı.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2015 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2015 16:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yıldırım'da kaçağa geçit yok
 Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, vatandaşları kaçak bina yapmamaları konusunda uyardı.

Kentsel dönüşüm ile Yıldırım’ı yaşanabilir bir şehir kimliğine kavuşturmak isteyen Yıldırım Belediyesi’nin kaçakla mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Yıldırım'ı yeniden planlayıp geleceğe hazırlamak istediklerini vurgulayan Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yeniden planlamaktan kastımız doğru planlama yaparak şehri yeniden inşa etmek. Bu anlamda kaçak yapılaşmaya asla göz yummuyoruz. Kentsel dönüşüm konusunda temel atma törenlerine başladık ve bundan sonra da hızla devam edeceğiz” dedi.

Kaçak yapılaşmaya asla tahammüllerinin olmadığını söyleyen Edebali, “Yıldırım’ın geleceğine dair hedeflerimiz var. Çocuklarımız, gençlerimiz ve kadınlarımız için çok önemli projeleri artık hayata geçirmeye başlıyoruz. Bu anlamda Yıldırımlı hemşehrilerimizden isteğim kaçak inşaat yapmamaları. Son 30 yılda oluşan bu kötü görüntü kaçak ve plansız yapılaşmadan kaynaklanmaktadır. Bir taraftan Yeni Yıldırım hedefine koşarken diğer taraftan kaçak yapı devam ederse yerimizde saymış oluruz” şeklinde konuştu.

KAÇAK İNŞAATIN SONU HAPİS

Yıldırım’da yeni bir çarpıklığa sebep olacak kaçak yapılaşmaya taviz göstermeyeceklerinin altını çizen Başkan Edebali, “Alışkanlık haline gelen seçim öncesi kaçak inşaata müsamaha gösterilir anlayışından kurtulmamız lazım. Yıllarca kaçak yapılaşmadan dolayı yaşadığımız sıkıntılar ortada” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.