Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldırım’da ‘Doğa’ Yürüyüşü

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, ‘Doğal Olarak Yıldırım’ etkinlikleri kapsamında, Fidyekızık ile Balaban Mahalleleri arasında yer alan 2,5 kilometrelik parkurda doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2019 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2019 14:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yıldırım’da ‘Doğa’ Yürüyüşü

Yürüyüşe Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın yanısıra, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, Yıldırım Kent Konseyi üyeleri, muhtarlar, Yıldırım Belediyesi Bürokratları ve vatandaşlar katıldı. Doğa yürüyüşlerini farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirdiklerini dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Bu yürüyüşler ile hem Yıldırım’ın güzelliklerini paylaşalım, keşfedelim hemde bu bölge yapacağımız işler var mı?, yok mu? Bunları görmek istedik. Sohbet havasında geçen yürüyüşlerimizde çevre temizliğine dikkat çekerek Yıldırım’ın doğal güzelliklerini de hemşehrilerimizle paylaşmak istedik. Çok farklı parkurlarda gezerek hem spor yapmış olduk hem de Yıldırım’ın ve Uludağ’ın doğal güzelliklerini nasıl paylaşırız, burada ne gibi etkinlikler, ne gibi düzenlemeler yaparız bunun çalışmasını da yapmış olduk” diye konuştu.

‘PROJEMİZİN TEMELİNİ OLUŞTURDUK’

Yıldırım Belediyesi olarak bir doğa yürüyüş projeleri olduğunu aktaran Başkan Yılmaz, “Bu proje, ‘Tarihi İpek Yolu’ veya ‘Kızıklar Yolu’ dediğimiz bir proje. Bu projenin aslında bu yürüyüşler ile birlikte temelini de oluşturmuş olduk. İnşallah önümüzdeki zaman diliminde bu projemizi gerçekleştireceğiz. Sadece bir yürüyüş yapmış olmadık, projemizin de bir parçasını, bir hazırlığını gerçekleştirmiş olduk. Ben bugüne kadar bu yürüyüşlere katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Başkan Yılmaz, etkinliğe katılan vatandaşlara çorba ikramında bulundu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.