Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldırım'da devir-teslim yapıldı

30 Mart seçimlerinde Yıldırım Belediye Başkanı seçilen İsmail Hakkı Edebali göreve başladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2014 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2014 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yıldırım'da devir-teslim yapıldı

Mazbatasını alan İsmail Hakkı Edebali, belediye önünde törenle karşılandı. Edebali, daha sonra eski başkan Özgen Keskin’den belediye başkanlığı görevini teslim aldı. Belediye girişinde çok sayıda vatandaş tarafından alkışlarla karşılanan İsmail Hakkı Edebali, Keskin’in başkanlık anahtarını teslim etmesiyle başkanlık görevini devraldı.

Devir teslim törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Bizler seçim çalışmalarında ideal şehirler kavramından bahsetmiştik. Söylediğimiz ideal şehri oluşturmak için tüm ekibimizle uyumlu şekilde çalışarak inşallah arzu ettiğimiz hedefi yerine getireceğiz. Yapacağımız çalışmalar sistemli olacak tüm belediye hizmetlerimiz belli bir sisteme dahil olacak. Prensipli çalışıp etik kurallara dikkat edip fedakarca çalışacağız. Yıldırım bizim göz bebeğimizdir. Biz de Yıldırım’a bundan sonraki dönem içerisinde gözümüz gibi bakacak ve Yıldırım’ı geleceğe hep birlikte taşıyacağız” dedi.

Başkan İsmail Hakkı Edebali’ye görevinde başarılar dileyen Özgen Keskin ise, “10 yıllık belediye başkanlığı görevimi tertemiz şekilde teslim ediyorum. Başkanlığa başka partiden bir belediye başkanına da teslim edebilirdim. Hamdolsun makamı kendi partimden bir arkadaşıma, kentsel döşümde ve yerele yönetimlerde mastırdan sınıf arkadaşıma teslim ediyorum. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Edebali’ye çok sayıda vatandaş hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.