Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldırım’da çevreci nesiller yetişiyor

Yıldırım Belediyesi, Enerji Tasarrufu Haftasında öğrencilere doğru enerji tüketimi hakkında eğitimler verdi.Yıldırım Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından 11-18 Ocak Enerji Tasarrufu Haftası dolayısıyla Faik Çelik...

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2018 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2018 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yıldırım’da çevreci nesiller yetişiyor

Yıldırım Belediyesi, Enerji Tasarrufu Haftasında öğrencilere doğru enerji tüketimi hakkında eğitimler verdi.

Yıldırım Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından 11-18 Ocak Enerji Tasarrufu Haftası dolayısıyla Faik Çelik Kız Meslek Lisesi’nde enerjinin doğru ve etkili kullanımı hakkında eğitimler düzenlendi. Yaklaşık 600 öğrenciye enerjini türleri, çeşitleri ve ülkenin enerji sektöründeki durumunun anlatıldığı seminerde, enerjinin günümüzdeki önemi hakkında temel bilgiler anlatıldı. Enerji konusunda tasarruf yolları, günlük hayatlarında alacakları tedbirler ile ülke ekonomisine katkı sağlayabilecekleri konusunda bilgilendirilen öğrencilere hava, su ve toprağı birlikte korumak ve gelecek nesillere sağlıklı bir çevre bırakmak için uygulaması kolay teorik bilgiler aktarıldı.

Verilen eğitimlerin günlük hayatlarına olumlu katkılar sunduğunu belirten öğrenciler, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve ekibine teşekkür etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.