Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldırım sokaklarına 107 bin metrekare parke taşı döşendi

Yıldırım Belediyesi, bünyesindeki tesis ile parke, bordür, trotuar ve engelli taşını kendi üretiyor.Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye yeni bir görünüm kazandırmak için parke, bordür ve yol genişletme çalışmalarına...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2017 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2017 14:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yıldırım sokaklarına 107 bin metrekare parke taşı döşendi

Yıldırım Belediyesi, bünyesindeki tesis ile parke, bordür, trotuar ve engelli taşını kendi üretiyor.

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye yeni bir görünüm kazandırmak için parke, bordür ve yol genişletme çalışmalarına hız verdi. İlçe sakinlerinin yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklar başta olmak üzere, ilçenin genelindeki kaldırımların bakım ve onarımını sürdüren ekipler, 107 bin 798 metrekare parke, 70 bin 201 metre bordür ve 12 bin 330 metre engelli taşı döşedi. Yıldırım Belediyesi, beton parke ve bordür üretim tesisi sayesinde çok kısa bir süre içerisinde kendi kendine yeten bir kurum haline geldi. Tesis, günlük bin metre parke ve 3 bin 500 metre bordür üreterek büyük maddi tasarruf sağladı.

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Cadde ve sokaklardaki her türlü kusur ve eksikliği tespit ederek, program dahilinde iyileştirmeler yapıyoruz. Mahallelerimizi cadde ve sokaklarıyla, çevre düzeniyle, çocuk oyun alanları ve parklarıyla yaşanabilir hale getirerek, vatandaşlarımızın refah seviyesini yükseltiyoruz. Tesisimiz açıldıktan kısa bir süre içerisinde önemli bir üretim oranını yakaladı. Tam otomatik toplama robotu, beton plak üretim makinesi, çimento helezonu ve tartım sistemi, kum tankları, kalıp ve beton mikseri ile üretim yapan tesisimiz sayesinde kendi kendine yetebilen bir kurum haline geldik” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.