Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldırım için canla başla

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kentin tüm değerleriyle daha modern bir geleceğe ulaşacağını ve Yıldırım İlçesi’nin de Büyükşehir Belediyesi ile birlikte daha da gelişip değişeceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2019 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2019 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yıldırım için canla başla

Bursa’yı daha çağdaş bir geleceğe taşımayı hedefleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçelere yönelik ziyaretleri kapsamında Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ı ziyaret etti. Yıldırım Belediyesi’nde gerçekleşen, Büyükşehir ve Yıldırım belediyeleri bürokratlarının da katıldığı istişare toplantısında, Bursa ve Yıldırım’ın bugünü ve geleceği gündeme alındı.

Başkan Aktaş, kentin, tüm ilçeleri ile birlikte değerli olduğunu anlatarak, “Bursa’mıza ve Yıldırım’ımıza yapılacak hizmetleri değerlendirdiğimiz verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Tüm Bursa’da olduğu gibi Yıldırım için de canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Büyükşehir Yıldırım’ın yanında

Başkan Aktaş, yerel seçimlerin ardından, Yıldırım özelinde ilk kez bir araya geldiği Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve ekibine başarılar dileyerek, “Çok hızlı büyümüş bir ilçemiz olan Yıldırım’da, imar başta olmak üzere problemlerin giderilmesi adına Büyükşehir ve ilçe belediyesi olarak el birliğiyle çalışıyor, gayret ve desteğimizi ortaya koyuyoruz. İlçemizin daha da güzelleşmesi ve ekonomik anlamda da daha iyi bir noktaya gelmesi için bütün gayretimizi ortaya koyacağız” diyerek Yıldırım’da halkın daha da güzel günler yaşayacağına değindi.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz da Yıldırım’ın, şehrin doğusundaki en büyük merkez ilçesi olduğunu belirterek, “Yıldırım olarak Büyükşehir ile birlikte el ele gönül gönüle vererek, problemlerin çok daha hızlı bir şekilde çözümü ve şehrin yeniden yapılanmasında güzel işlere imza atacağız. Bugüne kadarki desteklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da bu birlikteliğimizi sürdürerek şehrimizin kalkınması, şahlanması noktasında güzel adımlar atacağız” şeklinde konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.