Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldırım'da Sanat Eğitimleri Doludizgin Başladı

Yıldırım Belediyesi, sanata gönül verenleri Uygulamalı Drama Kursu, Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Halk Müziği Korosu ile Diksiyon ve Beden Dili Eğitimi çalışmalarında bir araya getiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2020 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2020 17:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yıldırım'da Sanat Eğitimleri Doludizgin Başladı

HABER: BURHAN KAYA

Adile Naşit Tiyatrosu’nda uzman eğitmenler eşliğinde başlayan Uygulamalı Drama Kursu, Diksiyon ve Beden Dili Kursu, Türk Sanat Müziği Kursu ve Türk Halk Müziği Kursu pandemi tedbirlerine uygun şekilde tüm hızıyla devam ediyor.

İlçede sosyal hayata katkı sunan Yıldırım Belediyesi, kültür sanat etkinlikleriyle pandemi sürecinde de kurallara uygun şekilde sanatseverlere hizmeti aralıksız sürdürüyor.

Ekim ayı ortalarında sanatseverlere kapılarını açan Adile Naşit Tiyatrosu, çeşitli dallarda haftanın belirli günlerinde kursiyerlere hazırladığı eğitimleri sunmaya devam ediyor.

Adile Naşit Tiyatrosu’ndaki etkinlerde görev alan uzman eğitmen Ayfer Yiğit Saraçoğlu, konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi.

“Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü Mezunuyum. 10 yıllık Drama,Tiyatro, Diksiyon ve Beden Dili, Kişisel Gelişim Eğitimcisiyim. Yıldırım Belediyesi Adile Naşit Tiyatrosunda Diksiyon ve Beden Dili, Drama Eğitimleri veriyorum.

Adlile Naşit Tiyatrosunda perşembe günleri saat 14:00 ile 16:00 saatleri arasında Diksiyon ve Beden Dili Eğitimi, saat 17:00 ile -19:00 saatleri arasında ise, Uygulamalı Drama Eğitimleri vermekteyim.  Her iki eğitim de uygulamalı olarak verilmektedir.  Bunların dışında yine

Perşembe günü saat 19:00 ile 21:00 arası Türk Sanat müziği, Cuma günü saat 19:00 ile 21:00 saatleri arasında da  Türk Halk Müziği çalışmaları yapılmaktadır.

Burada diğer branşlardaki eğitmen arkadaşlarla birlikte sıkıntılı geçen bu günlerimizde, eğitimlere katılmak için gelenlere hem eğitim veriyoruz hem eğleniyoruz.” İfadelerini kullandı.

Eğitimlere katılım sağlayan kursiyerler ise;  Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’a teşekkür ederek, bu tür eğitimlerin faydalı ve motive edici özelliğinin olduğunu, kendilerine sunulan sanatsal hizmetlerinden ötürü çok memnun olduklarını vurguladı.  Kursiyerler, ayrıca eğitimlerin dönemsel değil de sürekli olması yönünde Başkan Yılmaz’dan destek istediklerini belirtti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.