Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldırım'da 7'den 77'ye 23 Nisan coşkusu

Yıldırım Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na kadar düzenlediği etkinliklerle çocuklara unutamayacakları bir bayram yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2018 18:29
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2018 18:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yıldırım'da 7'den 77'ye 23 Nisan coşkusu

Yıldırım Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar için dopdolu bir program hazırladı. Barış Manço Kültür Merkezi’nde üç gün süren şenlikte, çocukların doyasıya eğlenmeleri adına tamamı ücretsiz aktiviteler gerçekleştirildi. Yarışmalar, tırmanma duvarı, rodeo, zıpla ve yapış, olimpik parkur, bungee run, hayal dünyası, gladyatör, salto trambolin, top havuzu, duvar boyama gibi 15 eğlence parkurunun yer aldığı bayram şenliğinde çocuklar doyasıya eğlendi. oyunların yanı sıra animasyon gösterileri yapılan şenlikte çocuklar Atatürk’ün kendilerine armağan ettiği bayramda doyasıya eğlendi.

Birbirinden heyecan dolu şovların sergilendiği salon sirkine de katılan minikler sihirbaz, köpük balon, trial bike show, palyaço gösterileri, komedi papağanı, yılan şov, küçük adam süperman, robot ve akrobasi gösterileri ile Yıldırımlı olmanın ayrıcalıklarını yaşadı.

Öte yandan minikler çocuk korosu, 7’den 77’ye adam olacak çocuk ve baloncu baba tiyatro gösterileriyle ile keyifli vakit geçirdi.

‘MİRAS DEĞİL EMANET’

23 Nisan’ın sadece Türkiye’deki değil dünya çocuklarının bayramı olduğunu ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Dünya’da çocuklara bayram hediye eden başka bir toplum daha yok. Biz öyle bir milletiz ki, bir çocuğu mutlu etmeyi tüm dünyayı mutlu etmekle eş değer görüyoruz. Bu dünya bize atalarımızın mirası değil, çocuklarımızın emaneti. Bu yüzden yarınlarımızın teminatı olan evlatlarımızın donanımlı, eğitimli bireyler olarak yetişmesi kadar, onların mutlu bir çocukluk geçirmesini de önemsiyoruz.

Bu gün onların bayramı ve onların bu gününü doyasıya eğelenerek geçirmelerini sağlamak için hazırladığımız etkinlikler yoğun ilgi gördü. Bu şenlikler Yıldırım için bir gelenek halini aldı. Bir taraftan çocuklarımızın bayramını kutlarken, bu bayramı çocuklarımıza hediye eden Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal’i de rahmet ve minnetle yad ediyoruz” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.