Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldırım Belediyesi’nden alt yapı hamlesi

Cadde ve sokaklarda gerçekleştirdiği bakım çalışmalarıyla ilçeye modern bir şehir hüviyeti kazandıran Yıldırım Belediyesi, alt ve üst yapısıyla örnek uygulamalara imza atıyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2017 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2017 14:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yıldırım Belediyesi’nden alt yapı hamlesi

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kaldırım, asfalt ve imar yolu açma çalışmalarına devam ediyor. belediye, 2017 yılının ilk 6 ayında tamamı kendi beton parke ve bordür üretim tesisinde üretilen, 25 bin 325 metrekare parke taşı ile 9 bin 962 metre bordürü Yıldırım’a kazandırdı. 621 adet mevcut ızgara yol kotuna getirilirken, 958 adet mevcut baca da yapılan çalışmalarla yol kotuna getirildi. Ayrıca bin 449 metre yağmur suyu için drenaj hattı oluşturulurken, 933 adet yeni yağmur suyu ızgarası sokaklara yerleştirildi. Yine 6 aylık süre içerisinde ilçenin cadde ve sokaklarında 65 ton asfalt serimi gerçekleştirilirken, 4 bin 512 metrelik yeni imar yollarıyla Yıldırım’da ulaşıma nefes aldırıldı.
Beton parke ve bordür üretim tesisinin yanı sıra asfalt üretim tesisi ile kendi ihtiyacını karşılayan bir belediye olarak önemli tasarruf kaydettiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “İnsanların yaşamaktan mutluluk duyduğu bir ilçeyi oluştururken, şehir estetiğine büyük önem veriyoruz. Yıldırım’da yapılan alt ve üst yapı çalışmalarında şehrin estetiğine katkı sağlıyoruz. Gereken malzeme ihtiyacını karşılayarak kendi kendine yeten bir yerel yönetimiz. Tam otomatik toplama robotu, beton plak üretim makinesi, çimento helezonu ve tartım sistemi, kum tankları, 10 adet kalıp ve 2 adet beton mikseri ile üretim yapan tesisimiz sayesinde dışarıya ihtiyaç duymadan gereken üretimi gerçekleştiriyoruz. Asfalt serimleri ve yeni imar yollarıyla ilçemizde ulaşımı kesintisiz hale getiriyoruz” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.