Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Osmangazi, Soğanlı'da yükseliyor

Osmangazi Belediyesi’nin Türkiye’de kentsel dönüşüme ışık tutan dev projesi Soğanlı kentsel dönüşüm projesinin üçüncü etabının temeli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılacağı törenle 25 Ekim Salı günü...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2016 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2016 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Osmangazi, Soğanlı'da yükseliyor
Osmangazi Belediyesi’nin Türkiye’de kentsel dönüşüme ışık tutan dev projesi Soğanlı kentsel dönüşüm projesinin üçüncü etabının temeli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılacağı törenle 25 Ekim Salı günü atılacak.

Osmangazi Belediyesi tarafından toplam 42 hektar alanda hayata geçirilen Soğanlı kentsel dönüşüm projesinde yeni bir heyecan yaşanıyor. 4 bölümden oluşan dev projenin birinci ve ikinci etaptaki çalışmalar son sürat devam ediyor. Osmangazi Belediyesi, vakit kaybetmeden projenin üçüncü etabın inşaatını da başlatıyor. Toplam 622 konut ve 35 ticari alanın yer alacağı üçüncü etabın temeli Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılacağı tören ile 25 Ekim Salı günü atılacak.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Günümüz dünyasının örnek şehir mozaiğinin yükseldiği Soğanlı projesinde modern konut ve ticaret alanları, pazar alanı, ibadet eğitim, sağlık alanları, spor tesisi, otopark, sosyal ve kültürel tesis alanları, yeşil alanlar, yaya ve bisiklet yolları gibi yaşama değer katan birçok ayrıntı yer alıyor. Büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projemizin üçüncü etabın temelini atacak olmaktan dolayı heyecanlıyız. Buradaki projenin tamamlanmasıyla birlikte diğer mahalleler de buraya ayak uydurmak zorunda kalacak. Böylece Bursa dönüşmeye, modern hayat alanlarına kavuşmaya başlayacak. Soğanlı kentsel dönüşüm projesi yeni Osmangazi’nin bir örneğidir” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.