Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yedikardeş: "Bursa İçin Hazırız"

Bursa Haber’e konuşan Bursa Fan Club Başkanı Selim Yedikardeş, Bursa’ya değer katan çalışmalara imza attıklarını belirterek, “Ortak akıl çerçevesinde, bu şehir için her zaman çalışmaya hazırız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2020 23:50
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2020 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yedikardeş: "Bursa İçin Hazırız"

HABER: ÖZGÜR EKİNCİ

Bursa Fan Club Başkanı Selim Yedikardeş, Başkan Yardımcısı Orhan Eren, Genel Sayman Mithat Usbay ve Genel Sekreter Mustafa Pervan Bursa Haber Gazetesi’nin konuğu oldu. Ziyarette konuşan Yedikardeş, Bursa Fan Club’ın kentin sosyal ve kültürel yaşamına önemli katkılarda bulunduğuna vurgu yaptı.

İLETİŞİM GÜÇLÜ OLMALI

Böyle önemli bir şehir için bizim gibi Bursa aşığı STK’ların yerel yöneticilerle olan iletişimi her zaman güçlü olmalıdır” diyen Yedikardeş, Bu vesile ile bizler de yeni dönemde, şehrimize değer katacak projelerde tüm paydaşlarla uyum içinde çalışmak için hazırız. Bursa için güçlü olalım, birlikte hareket edelim” dedi.

DESTEK VERMEYE HAZIRIZ

Yedikardeş, “Bursa, uluslararası platformda dünya şehirleri ile turizmden tarıma, tarih ve kültürden sanayiye kadar yarışabilecek kabiliyete sahiptir. Bu potansiyelimizi değerlendirmeliyiz. Biz Bursa için elimizden gelen maddi ve manevi özveriyi göstermeye hazırız” diyerek sözlerini tamamladı.

Bursa Haber Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Dizdar’da Bursa için çalışan her kesimin her zaman yanında olduklarını belirterek, Başkan Yedikardeş ve ekibine çalışmalarda başarılar diledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.