Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Valinin adını kullanarak yardım isteyen dolandırıcılara dikkat

Bursa Valisi İzzettin Küçük’ün ismi kullanılarak çeşitli firma ve işadamlarından yardım talep eden dolandırıcılara itibar edilmemesi istendi.Bursa Valiliği’nden yapılan açıklamada, kendilerini devlet yetkilisi gibi göstererek işadamları...

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2017 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2017 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Valinin adını kullanarak yardım isteyen dolandırıcılara dikkat

Bursa Valisi İzzettin Küçük’ün ismi kullanılarak çeşitli firma ve işadamlarından yardım talep eden dolandırıcılara itibar edilmemesi istendi.

Bursa Valiliği’nden yapılan açıklamada, kendilerini devlet yetkilisi gibi göstererek işadamları ve firmalardan yapılan yardım taleplerinin asılsız olduğu belirtildi. Yardım talep eden kişiler hakkında tahkikat başlatıldığı bildirilen açıklamada, “Bazı şahıslar tarafından ilimizde çeşitli firma ve işadamlarımızdan valimizin ismini kullanarak yardım talep edildiği öğrenilmiştir. Konu ile ilgili valiliğimizin herhangi bir bilgisi ve talimatı bulunmadığı gibi adı geçenlerin yakalanması konusunda gerekli tahkikat başlatılmıştır. Vatandaşlarımızın kendilerini devlet yetkilisi gibi göstererek yapılan yardım taleplerine asla itibar etmemeleri, herhangi bir kişi ya da hesap numarasına kesinlikle para yatırmamaları, ilgili birimlerle acilen irtibata geçmeleri kamuoyuna saygı ile duyurulur” denildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.