Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Küçük: “Bursa enerji dolu bir kent”

Bursa Haber Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Dizdar ve yöneticiler, Bursa’daki görevine başlayan Vali İzzettin Küçük’ü makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Bursa’nın heyecan verici bir dinamizme sahip bir kent olduğunu vurgulayan Vali Küçük, göreve geldikten sonra bağlı tüm birimlerden brifing aldığını kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 18:06
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2016 00:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali Küçük: “Bursa enerji dolu bir kent”
Vali İzzettin Küçük, Bursa Haber Medya Grubu yönetiminin hayırlı olsun ziyaretinde, Bursa’nın basından sanayiye tüm sektörlerindeki müthiş enerjiden etkilendiğini anlattı.

Bursa Haber Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Dizdar ve yöneticiler, Bursa’daki görevine başlayan Vali İzzettin Küçük’ü makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Bursa’nın heyecan verici bir dinamizme sahip bir kent olduğunu vurgulayan Vali Küçük, göreve geldikten sonra bağlı tüm birimlerden brifing aldığını kaydetti.

Bursa’da ulusal basınla yarışacak kalitede yayın organları bulunduğunu belirterek Bursa medyasından övgüyle söz eden Vali İzzettin Küçük, göreve başlar başlamaz bağlı birim amirlerini basına bilgi aktarımı konusunda serbest bıraktığını belirterek, “Artık birim amirleri kamu çalışmalarına ilişkin bilgi verebilir, soruları cevaplayabilir” dedi.
Vali İzzettin Küçük, “Bu şehrin gücü her kurumda, sosyal tabakada, sivil toplumda bir enerji var, bir amaç var. Bunu koordine edip organize etmek bence başarıya götürecek en önemli yollardan bir tanesi. Basının şu ana kadar pozitif etkili katkısı olmuş. Bundan sonra da müspet, teşvik edici, yüreklendirici, motive edici bir anlayışın devam edeceğine inanıyorum” diye konuştu.
 
 
BURSA - Bursa Haber Medya Grubu yöneticileri, Bursa’daki görevine başlayan Vali İzzettin Küçük’ü makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.
Bursa Haber Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Dizdar ve Yönetim Kurulu Üyesi Levent Dizdar ile yönetici ve yazarların katıldığı ziyarette Bursa’nın heyecan verici bir dinamizme sahip bir kent olduğunu vurgulayan Vali Küçük, göreve geldikten sonra bağlı birimlerden brifing aldığını kaydetti. Bursa’da ulusal basınla yarışacak kalitede yayın organları bulunduğunu belirterek Bursa medyasından övgüyle söz eden Vali Küçük, göreve başlar başlamaz bağlı birim amirlerini basına bilgi aktarımı konusunda serbest bıraktığını belirterek, “Birim amirleri, siyasi tartışmalara ve mülahazalara girmemek kaydıyla, kamu çalışmalarına ilişkin bilgi verebilir, basından gelen soruları cevaplayabilir, açıklamada bulunabilirler. Çalışmalarımızın kamuoyuna aktarılması noktasında bunu önemli görüyorum” dedi.

"BİZİM GÖREVİMİZ KOORDİNASYON"
Bursa’nın içinde yaşamaktan keyif alınan,  tarihiyle, doğasıyla, yeşiliyle, hoşgörülü, sevecen ve yaşam dolu insanı ile çok güzel bir şehir olduğunu kaydeden Küçük, şunları söyledi:
“Bursa hepimizin yaşamaktan keyif aldığı bir şehir. Gelenlere mutluluk veren, gelenlere bir daha ayrılmayı düşündürtmeyen bir şehir. Ama bunun ötesinde bir özelliği, zapt edilmez bir gücü var, enerjisi var. Yarınları inşa etme hususunda tereddüttü yok, korkusu yok endişesi yok, planı var, enerjisi var, azmi var. Yarınlardan kastım şu, daha güzel bir Bursa, dünya şehri Bursa, teknoloji merkezi Bursa. Uluslararası nitelikte ismi olan bir Bursa, hedefleri için çalışan gayret eden vizyonu ortaya koyan bir Bursa var. Bu çok önemli bence. Başarıya ulaşmak zordur. Başarıyı daha yüksek seviyelere çıkarmak daha zordur. Bursa’da bu enerji var benim gördüğüm. Pek çok şeyi yerden fark ettiren özelliği de bence bu. Yarınları kurabilecek gücü ve yarınlarla karşılaşabilecek bir yüzü var, kabiliyeti var. Bu çok önemli bence. Bu gücü en önemlisi bizim yapmamız gereken organize etmek. Organizasyon çok önemli her anlamda.”


Vali İzzettin Küçük, Bursa Haber Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Dizdar ve Yönetim Kurulu Üyesi Levent Dizdar, Genel Yayın Yönetmeni Tayfun Çavuşoğlu, köşe yazarları İlhami Yıldız ve Ali Aydoğan’ı tarihi binadaki makamında ağırladı.
Ziyaret neşeli bir ortamda gerçekleşti.

"HER KURUMDA BU ŞEHRİN GÜCÜ VAR"
Bursa’nın inanılmaz bir enerjiye sahip olduğunu kaydeden Vali İzzettin Küçük, “Bu şehrin gücü her kurumda, sosyal tabakada, sivil toplumda bir enerji var bir amaç var. Bunu koordine edip organize etmek bence başarıya götürecek en önemli yollardan bir tanesi. Burada da basının şu ana kadar çok anladığım kadarıyla pozitif etkili katkısı olmuş. Bundan sonra da müspet, teşvik edici, yüreklendirici, motive edici bir anlayışın devam edeceğine inanıyorum.
Çünkü hepimizin yükselişi, mutluluğu toplamda Bursa’nın yükselişi ile mümkün. Tek tek hiçbir grup, hiçbir kesim, hiçbir dernek, hiçbir vakfın böyle tek başına yükselmesi, yücelmesi mümkün değil. Bursa yükselirse yücelirse zenginleşirse diğer herkes zenginleşir. Onun içi amaç birliği hepimizin kaderidir bence” şeklinde konuştu.

DİZDAR'DAN TEŞEKKÜR
Ziyarette konuşan Bursa Haber Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Dizdar, Vali İzzettin Küçük’e yeni görevinde başarılar dileyerek misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerini iletti.

"TV KANALI YAKINDA GELİYOR"
Bursa Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Tayfun Çavuşoğlu da, bünyesinde Bursa Haber gazetesinin yanı sıra haftalık Gazete Avrupa, ulusal yayın yapan “Highlife” ile Bursa ölçeğinde yayın yapan Konforum, Gündem 16, Bursa Time dergileri ve Radyovizyon’u bulunduran medya grubuna ilişkin Vali Küçük’e bilgi verdi. Çavuşoğlu, grubun yakın gelecekte halen web üzerinden yayın yapan Bursa Haber TV’yi uyduya çıkarmak üzere hazırlık yaptığını da kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.