Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uludağ Üniversitesi öğrencileri sektöre Bursagaz’ın eğitimleriyle hazırlanıyor

Türkiye’nin önde gelen özel doğalgaz dağıtım şirketlerinden Bursagaz, üniversite öğrencilerine yönelik düzenlediği eğitimlerine bir yenisini daha ekledi.Uludağ Üniversitesi TBMYO Gaz ve Tesisat Teknolojileri Bölümü öğrencileriyle buluşan...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2017 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2017 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uludağ Üniversitesi öğrencileri sektöre Bursagaz’ın eğitimleriyle hazırlanıyor

Türkiye’nin önde gelen özel doğalgaz dağıtım şirketlerinden Bursagaz, üniversite öğrencilerine yönelik düzenlediği eğitimlerine bir yenisini daha ekledi.

Uludağ Üniversitesi TBMYO Gaz ve Tesisat Teknolojileri Bölümü öğrencileriyle buluşan Bursagaz İşletme Bakım Birimi, doğalgaz mevzuatı, acil müdahale, şebeke ekipmanları bakım arıza ve doğalgaz şebekesi bakım faaliyetleri konularında 5 hafta boyunca kapsamlı bir eğitim verdi.

Eğitime verdiği önemle üniversitelerin ilgili bölümleriyle işbirlikleri yürüten Bursagaz, Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (TBMYO), Gaz ve Tesisat Teknolojileri Bölümü 2. sınıf öğrencilerine yönelik bir eğitim programı hayata geçirdi. Bursagaz İşletme Bakım Birimi çalışanlarının verdiği eğitim kapsamında, öğrencilere doğalgaz mevzuatı hakkında genel bilgiler, acil müdahale, doğalgaz şebeke ekipmanları bakım arıza ve doğalgaz şebekesi bakım faaliyetleri gibi konu başlıklarında hem teorik hem uygulamalı bilgiler aktarıldı.

Bursagaz İşletme Birim Yöneticisi Gökhan Cengiz ile Mekanik Bakım Ekip Sorumlusu Murat Fındıklı tarafından verilen ve 5 hafta boyunca süren derslere 38 üniversite öğrencisi katıldı. Ayrıca Bursagaz tesislerine düzenlenen teknik gezi ile öğrencilerin anlatılan konuları pekiştirerek, iş hayatı öncesi tecrübe kazanmasına da katkı sağlandı. Eğitim sonunda yapılan sınavın sonuçları ise öğrencilerin ikinci vize sınavı olarak not baremine eklendi.

Bursagaz Öğrencilerle teorik ve uygulamalı bilgi paylaşımına devam edeceğini belirten Bursagaz İşletme Bakım Müdürü Nurettin Erikci, "Üniversite öğrencileriyle okulda gördükleri eğitimlerin yanı sıra kendi saha tecrübelerimizi de paylaşarak onları doğalgaz sektörüne hazırlamaya çalışıyoruz. Çünkü üniversite-özel sektör işbirliğinin belki de en önemli adımını, teorik eğitimin yanında uygulamalı eğitimin de yapılması olarak değerlendiriyoruz. Bursagaz ekibi olarak, iş hayatındaki ve sektördeki bilgi birikimimizi daha yetkin insan kaynağı yetiştirmeye yardımcı olmak için paylaşmaya her zaman hazırız” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.