Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uludağ Eteklerinde 60 Kaçak Baraka Yıkıldı

Osmangazi Belediyesi, Uludağ yolu üzerinde ormanlık alan ve özel mülkiyet alanı üzerine kaçak olarak inşa edilmiş olan baraka ve prefabrik evleri yıktı.Planlı ve modern bir Osmangazi inşa etmek için büyük bir çaba harcayan Osmangazi Belediyesi,...

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2015 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2015 21:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uludağ Eteklerinde 60 Kaçak Baraka Yıkıldı
Osmangazi Belediyesi, Uludağ yolu üzerinde ormanlık alan ve özel mülkiyet alanı üzerine kaçak olarak inşa edilmiş olan baraka ve prefabrik evleri yıktı.
Planlı ve modern bir Osmangazi inşa etmek için büyük bir çaba harcayan Osmangazi Belediyesi, kaçak yapıylaşmayla mücadelesini kesintisiz sürdürüyor. Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol ekipleri tarafından Uludağ yolu üzerinde ormanlık alan ve özel mülkiyet alanı üzerine kaçak olarak inşa edildiği belirlenen 60 baraka ve prefabrik evin yıkımı gerçekleştirildi.
Çevik Kuvvet ekiplerinin aldığı güvenlik tedbirleri altında iş makinesi ile gerçekleştirilen yıkımlarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Belediye yetkilileri, vatandaşları ruhsatsız ve kaçak yapılaşmaya yönelmemeleri konusunda uyarırken, kaçağa asla izin vermeyeceklerini ve mücadelelerinin devam edeceğini belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.