Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

UEDAŞ çalışanları Bowling Turnuvasında Stres Attı

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da 2.9 milyon müşteriye elektrik dağıtım hizmeti veren Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) Çanakkale İşletme Müdürlüğü çalışanları Bowling Turnuvası’nda stres attı.17 Burda AVM Bowling...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2017 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2017 18:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
UEDAŞ çalışanları Bowling Turnuvasında Stres Attı

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da 2.9 milyon müşteriye elektrik dağıtım hizmeti veren Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) Çanakkale İşletme Müdürlüğü çalışanları Bowling Turnuvası’nda stres attı.

17 Burda AVM Bowling Salonu’nda gerçekleştirilen bowling turnuvasında oldukça eğlenen çalışanlar renkli görüntüler oluşturdu. Çanakkale İşletme Müdürü Gökay Fatih Danacı’nın da eşlik ettiği turnuvada birimler, takımlar oluşturarak yarıştı.

Personelin geniş katılım gösterdiği ve büyük bir heyecana sahne olan birimler arası ‘Bowling Turnuvası’ birbirinden çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu.

Gökay Fatih Danacı, çalışanlar arasında motivasyonu artırmak için düzenledikleri turnuvaya ilginin yüksek olmasını sevindirici bulduklarını ifade etti. Yıl içinde bir dizi sosyal faaliyet yaptıklarını belirten İşletme Müdürü Danacı, geleneksel piknik organizasyonları ve çeşitli turnuvalar ile çalışanların yoğun iş stresini azaltmayı hedeflediklerini söyledi.

Turnuvanın finali Bursa’da yapılacak

Startı Bursa’dan verilen turnuva UEDAŞ’ın diğer hizmet illeri olan Balıkesir ve Yalova’da oynandıktan sonra en yüksek puanı alan 14 takım önümüzdeki hafta Bursa’da yapılacak olan final maçında şampiyonluk için yarışacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.