Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkyılmaz: 7 yıl daha Mudanya’nın başındayım

Bursa Haber Gazetesi’ni ziyaret eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya’da projelerle göreve geldiğini belirterek, “7 yıl daha görevdeyim. Mudanya’ya hizmet etmek istiyorum” diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2017 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2017 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkyılmaz: 7 yıl daha Mudanya’nın başındayım

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz Bursa Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Tayfun Çavuşoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Türkyılmaz ziyarette Mudanya’da yapılan ve yapılmakta olan hizmetlerden bahsetti.

Göreve geldikleri günden beri ilçenin tanıtımı konusunda önemli adımlar attıklarının altını çizen Türkyılmaz, Mudanya’yı her yönü ile tanıtmak için çaba sarf ettiklerini söyledi.  EMİTT Turizm Fuarına üçüncü kez katılım sağladıklarının altını çizen Türkyılmaz, “Mudanya Belediyesi olarak her yıl çok daha donanımlı, eksiklerini tamamlamış olarak katılım sağlıyoruz. Mudanya’nın tanıtımını tüm hızıyla gerçekleştirdiğimiz bu yolda başarılı olmak bizi mutlu ediyor” dedi.

MUDANYA’YA YENİ KÜLTÜR MERKEZİ

Mudanya’nın yeni bir buluşma noktasına daha kavuşacağını söyleyen Başkan Türkyılmaz şunları söyledi: “Gençlerin ve kadınların yaşam kalitesini arttırmayı, onları ilgi alanları doğrultusunda yetiştirmeyi, sosyal ve nitelikli bireyler olarak hayata hazırlamak adına çalışmalarını sürdürüyoruz. Mudanya Meslek Edindirme Kursları (MUDMEK), Kadın Dayanışma Evi, Öğrenci Etüt Evi, Kütüphane ve Gençlik Spor Merkezi yeni Kültür Merkezi binamızda hizmete girecek” dedi. Sosyal aktivitelerin, sergilerin, sportif faaliyetler ve kursların yapıldığı bir merkezi hayata geçireceklerine vurgu yapan Türkyılmaz, sosyal belediyeciliği daha da ileriye götürerek hizmetlerini arttırarak sürdürdüklerini belirtti. Şubat ayı başında kurs kayıtları ile meslek kurslarının faaliyete başlayacağını belirten Başkan Türkyılmaz, “Şubat ayında merkezimizde çalışmalarımız başlayacak. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ise resmi açılışımızı gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

‘YILDIZTEPE MUDANYA’YA DEĞER KATACAK’

Mudanya’da temeli atılan Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Projesi hakkında bilgi veren Türkyılmaz şunları söyledi: “Öylesine önemli bir proje ki ilçemize çok değer katacağı gibi ilimizden ve diğer illerden gelen hemşerilerimizin özellikle gelip zamanlarını geçirecekleri çok özel bir mekan olacak” dedi. Projeyi hazırlarken üniversite öğretim görevlileri ile birlikte çok emekler verildiğinin de altını çizen Türkyılmaz, “Göreve gelirken söz verdik. Mudanya’nın kaynakları ve değerleri Mudanyalıların olacak. Bu proje de Mudanyalı hemşerilerimizin olacak. Sosyal demokrat anlayışımız gereği proje demokrasisini hayata geçirerek, hemşerilerimizin ve sivil toplum örgütlerimizin görüşlerini alarak geliştirdiğimiz projemizde parası olanın da olmayanın da gününü geçirebileceği bir sosyal yaşam alanı oluşturuyoruz. Bir yıl içinde büyük bölümünün kullanıma hazır hale geleceği proje, Mudanya Belediyesi’nin kendi öz kaynaklarıyla hayata geçecek” dedi.

‘7 YIL DAHA GÖREVDEYİM’

Mudanya’da projelerle göreve geldiğini söyleyen Başkan Hayri Türkyılmaz “Başkan olduktan sonra her kesimden olumlu görüşler aldık. Mudanya’ya hakkıyla dürüst bir şekilde hizmet ediyoruz. 2019 seçimleri dahil 2024’ kadar Mudanya Belediye Başkanlığına adayım. 7 yıl daha görevdeyim. Mudanya’ya hizmet etmek istiyorum. Amacım iki dönem belediye başkanı olmak. İki dönemden sonra yerimi gençlere bırakmak istiyorum” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.