Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkoğlu’ndan Muhteşem Final

İyi Parti Bursa İl Başkan Adayı Selçuk Türkoğlu, Pazar Günü yapılacak kongre öncesi gerçekleştirdiği ilçe gezileri serisini, Osmangazi’deki muhteşem finalle noktaladı. Sayıları bini aşan partili ve delegelerin yoğun coşkusuyla karşılanan Türkoğlu, “Her biri cesur yürek ekibimle birlikte, kötü yönetilen sahipsiz Bursa’nın en güçlü sesi olmaya and içtik” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2020 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2020 11:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkoğlu’ndan Muhteşem Final

İlçe Başkanlarının, il ve ilçe yöneticilerinin, belediye meclis üyelerinin ve kongrede oy kullanma hakkına haiz delegelerin çok büyük bölümünün destek verdiği İYİ Parti Osmangazi İlçe Örgütü’nün organize ettiği toplantıda, birlikte görev yapacağı ekibini de tanıtan Selçuk Türkoğlu, “Bursalıların partimize verdiği muhalefet görevini bihakkın yerine getirmeye kararlıyız” şeklinde konuştu.

16 AĞUSTOS MİLAT OLACAK

Nilüfer Belediyesi İbrahim Yazıcı Stadı’nda 16 Ağustos Pazar Günü gerçekleştirilecek İYİ Parti Bursa 2.Olağan Büyük Kongresi’nin tam bir demokrasi şöleni içerisinde geçeceğine ve bu tarihin Bursa açısından milat olacağına vurgu yapan İl Başkan Adayı Selçuk Türkoğlu, “Bizim kızıl elmamız demokrasidir. Genel Kurulumuza kol kola girecek, kol kola çıkacağız ve tek kazanan da İYİ Parti olacaktır” dedi.İyi Parti Bursa İl Başkan Adayı Selçuk Türkoğlu, Pazar Günü yapılacak kongre öncesi gerçekleştirdiği ilçe gezileri serisini Osmangazi’deki muhteşem finalle noktaladı. Sayıları bini aşan partili ve delegelerin yoğun coşkusuyla karşılanan Türkoğlu, “Her biri cesur yürek ekibimle birlikte, kötü yönetilen sahipsiz Bursa’nın en güçlü sesi olmaya and içtik” dedi.

İYİ Parti’nin Türkiye’nin en büyük kitle partisi olma yolunda hızla ilerlediğini ve milletin her kesimini bağrında toplamaya kararlı olduğuna vurgu yapan Selçuk Türkoğlu, “Yüreğinde vatan, millet ve memleket sevdası olana kimlik sorulmaz. Bu değerlerde samimi duygularla hemfikir olan herkese kapımız ardına kadar açıktır. Klasik dünya görüşleriyle politika yapmak isteyenler için her partinin adı ve adresi bellidir. Buyursunlar siyasetlerini oralarda yapsınlar, saygı duyarız. Biz İYİ Parti’yiz ve şiarımız da genelde ülkemizde, yerelde Bursamız’da her şey daha iyi olsun diyedir.İlçe Başkanlarının, il ve ilçe yöneticilerinin, belediye meclis üyelerinin ve kongrede oy kullanma hakkına haiz delegelerin çok büyük bölümünün destek verdiği İYİ Parti Osmangazi İlçe Örgütü’nün organize ettiği toplantıda birlikte görev yapacağı ekibini de tanıtan Selçuk Türkoğlu, “Bursalıların bize verdiği muhalefet görevini bihakkın yerine getireceğiz” şeklinde konuştu.

Merinos Hayat Lokantası’ndaki yoğun katılımlı toplantıya ekibiyle birlikte alkışlar arasında giren Türkoğlu, “Bizler cesur yürekli iyiler olarak çıktığımız bu yolda sizlerle omuz omuza, yan yana, can cana kutlu bir davanın mücadelesini vereceğiz. Bu dava memleket davasıdır, bu dava kötü yönetilen, heder edilen, talana kurban verilen adeta öksüz ve yetim bırakılan, kimsesiz Bursa’ya sahip çıkma  davasıdır. Bu büyük davanın neferlerine selam olsun” dedi.İbrahim Yazıcı Stadı’nda 16 Ağustos Pazar Günü gerçekleştirilecek İYİ Parti Bursa 2.Olağan Büyük Kongresi’nin tam bir demokrasi şöleni içerisinde geçeceğine ve bu tarihin Bursa açısından milat olacağına vurgu yapan İl Başkan Adayı Selçuk Türkoğlu, “Bizim kızıl elmamız demokrasidir. Güçlendirilmiş parlamenter sisteme dönerek; hak, hukuk ve adaletin yeniden tesisi ile birlikte, Allah’ın izniyle, demokrasiyi yeniden tüm kurum ve kuruluşlarıyla yeşertip yaşatacağız. Yolumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolu, hedefimiz onun gösterdiği muasır medeniyetler seviyesi; izimiz Alparslan Türkeş’in, Elçibey‘in, Süleyman Demirel’in, Rauf Denktaş’ın, Mehmet Akif Ersoy’un izi; davamız Türk Dünyası’nın birlik ve beraberliği, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ile dirlik ve düzenliğidir. Genel Kurulumuza kol kola girecek, kol kola çıkacağız ve tek kazanan da İYİ Parti olacaktır. Ne mutlu Türküm diyene” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.