Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Turizm bu zirvede masaya yatırılıyor

Bursa turizminin gelişimi, markalaşması ve bu hedefte yapılması gereken projelerin masaya yatırılacağı 2. Bursa Turizm Zirvesi’ni düzenleyen Bursa SKAL Kulübü Yönetimi, Bursa Haber’i ziyaret ederek zirve hakkında bilgiler verdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2015 00:22
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2016 01:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Turizm bu zirvede masaya yatırılıyor

 Haber: Sedat DURGUT

Bursa’da yaklaşık 30 senelik bir mazisi bulunan Turizm Profesyonelleri Derneği (Bursa SKAL Kulübü), her bölgede konusunda uzman, birikimli ve birinci önceliği tamamen turizm olan üst düzey turizm profesyonellerini bir araya getirmeye devam ediyor. Bu amaçla 3 yıl önce ilki düzenlenen Bursa Turizm Zirvesi’nin bu yıl 18-19 Aralık’ta İkincisi gerçekleştirilecek. Zirve hakkında bilgi vermek amacıyla Bursa SKAL Kulübü Başkanı Vehbi Varlık ve önceki dönem başkanı Hasan Eker, Bursa Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Tayfun Çavuşoğlu’nun konuğu oldu. 2. Bursa Turizm Zirvesi ve 4. Bursa Turizm Sempozyumu’nun Valilik himayelerinde ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı desteğinde TÜRSAB, TÜROFED desteği, GÜMTOB, TÜRSAB BYK, BUSAT, BURO işbirliği ile Merinos AKKM’de 18-19 Aralık tarihlerinde gerçekleştirileceğini söyleyen Vehbi Varlık, “Bursa’nın sanayisi hızla gelişti. Aynı şekilde turizmin de gelişmesi gerekiyor. Bu yapılacak zirve ile Bursa turizminin sorunları, bu sorunlara ilişkin çözümler ve projeler masaya yatırılacak. Zirveye Türkiye’nin her bölgesinden katılım olacak” dedi. Bu yılki zirvenin organizasyon komitesi başkanlığını, daha önceki dönemden tecrübesi bulunan Bursa SKAL Kulübü eski başkanı Hasan Eker’in yapacağını söyleyen Varlık, “Zirve girişleri tamamen ücretsiz. Turizm alanında uzman herkesi bekliyoruz” diye konuştu.

KATILIMCILAR VE KONULAR

Zirveye THY Genel Müdürü Temel Kotil, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, TÜROFED Başkanı Osman Ayık, TÜREB Başkanı Zeki Apalı gibi isimlerin katılması bekleniyor. Zirvede karavancılık, trekking, niş turizm, turizm pazarlaması, yatçılık, cruise, paraşüt, mağara, termal turizm’ de afyon deneyimi, çim kayağı, rehberlik, seyahat acenteciliği, otelcilik, golf turizmi, su kayağı, eğlence alanları, termal turizmin pazarlanması, yiyecek – içecek, aşçılık, tematik parklar, hava - deniz - tren - kara taşımacılığı, termal turizm, medikal turizm, turizm tedarikçileri, araç kiralama konuları ele alınacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.