Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜED'den emeklilere bir müjde daha

Bursa'da Türkiye Emekliler Derneği ile BURTOM arasında indirim sözleşmesi yapıldı

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2018 22:41
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2018 01:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TÜED'den emeklilere bir müjde daha

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Uludağ Şubesi, toplumun en mağdur kesimi olan emekli, dul ve yetimin haklarını aramaya, onların hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor.

TÜED Uludağ Şube Başkanı Kenan Pars, emeklilerin hayatlarını arını kolaylaştırmak ve refah seviyelerini yükseltmek için birçok projeye imza atıklarını, yeni projeler üretmeye de devam ettiklerini vurguladı. Emeklilerin özel sağlık kurumlarından indirimli olarak yararlanmasını sağlamak amacıyla, BURTOM Özel Sağlık Tesislerinde, TÜED Uludağ Şubesi ile BURFİZ Özel Sağlık Hizmetleri arasında indirim sözleşmesi imzalandı. Sözleşme kapsamında, Konur Cerrahi Tıp Merkezi, Biyofiz Karaman Tıp Merkezi, Biyofiz Mudanya Tıp Merkezi, Burtom Tıp Merkezi Özlüce, Burtom Tıbbi Görüntüleme ve Laboratuvar Tanı Merkezleri Heykel Şubesi, Villa Biçen Şubesi, Esentepe Şubesi ve FSM Şubesi, Özel Burtom Tıbbi Tahlil Laboratuvarı Esentepe Şubesi’ndeki sağlık hizmetlerinden Uludağ Şubesi üyeleri ve birinci derece yakınları (anne, baba, eş ve çocukları) yüzde 25 indirimli olarak yararlanabilecek. Burtom Şubelerinde verilen hizmetlerin cari fiyatından yüzde 10 indirim sözleşmesi, TÜED Uludağ Şube Başksnı Kenan Pars ile BURFİZ ve BURTOM Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Erol Kılıç arasında imzalandı. Dr.Erol Kılıç, Uludağ Şube Başkanı Kenan Pars’ı yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ettiğini vurgularken,  emeklilere yönelik yapılan bu indirimin bir ilk olduğunu, Kenan Pars’ın emeklilerle ilgili yaptığı başarılı çalışmaları takdir ettiğini, BURTOM ve BURFİZ olarak emekliler için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.     

Desteklerinden dolayı BURFİZ ve BURTOM Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Erol Kılıç’ a teşekkür eden TÜED Uludağ Şube Başkanı Kenan Pars, emeklilerin haklarını korumak ve onlara daha iyi bir yaşam standardı sağlamak amacıyla mücadele verdiklerini, 2018 yılında hükümet ve parlamentodan emekliler için dini bayramlarda 1’er maaş ikramiye verilmesini, sağlıkta yapılan kesinti paylarının kaldırılmasını ve intibak yasasının uygulanmasını TBMM’den, milletvekillerinden ve parlamentodan istediklerini dile getirdi. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.