Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Torun Ramazan ve bayramlaşma programlarını değerlendirdi

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, ilçe başkanları ve il yürütme kurulu ile toplantıda buluşarak, Ramazan ayı çalışmalarını ve bayram hazırlıklarını masaya yatırdı.Torun, iftar programlarını ilçe başkanları ve yürütme kurulu...

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2017 18:38
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2017 03:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Torun Ramazan ve bayramlaşma programlarını değerlendirdi

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, ilçe başkanları ve il yürütme kurulu ile toplantıda buluşarak, Ramazan ayı çalışmalarını ve bayram hazırlıklarını masaya yatırdı.

Torun, iftar programlarını ilçe başkanları ve yürütme kurulu üyeleri ile sürdürdü. İftar öncesi bir toplantı gerçekleştiren Torun, burada Ramazan ayı çalışmalarını değerlendirdi. Torun, Ramazan Ayı’nda kuruluşundan bu yana partilerine hizmet vermiş tüm teşkilat mensupları ile bir araya geldiklerini belirterek, teşkilatlardaki birlikteliği perçinlediklerini söyledi.

Aynı zamanda katıldıkları ve düzenledikleri iftar ve sahur programları ile her kesimden halkla da bir araya geldiklerini söyleyen Torun , Özellikle tüm teşkilat mensuplarının katılımları ile düzenledikleri çat kapı iftar programları ile Ramazan ayının bereketini yardıma muhtaç ailelerle de paylaşmaya çalıştıklarını ifade etti.

Öte yandan Torun, il bayramlaşma programının 25.06.2017 Pazar Günü saat: 13.30’da Merinos AKKM Gönül Dostları Tesisleri’nin bahçesinde gerçekleşeceğini belirterek, tüm teşkilat mensuplarını ve Bursa halkını bayramlaşma programına davet etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.