Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Torun ilçe ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, il yürütme kurulu ile birlikte seçimde büyük başarı elde eden ilçe teşkilatlarına tebrik ziyaretlerine devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2014 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2014 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Torun ilçe ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun ve yönetim kurulu üyeleri, önce AK Parti Gürsu ilçe teşkilatı ile bir araya geldi. Torun ve beraberindekiler, buradan Gürsu’nun çiçeği burnunda Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. AK Partililer daha sonra Kestel ve İnegöl ilçe teşkilatlarının yönetim kurulu toplantılarına katılarak başarılarından dolayı ilçe yönetimlerini kutladı.

Ziyaretler sırasında 30 Mart seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Torun, “Önemli bir seçimi geride bıraktık. 30 Mart seçimleri önümüzdeki seçimler için kritik bir noktadaydı. Çok şükür ki Bursa bu seçimde de yüzümüzü güldürdü. 20 Mart’ta yaptığımız ve sayı itibariyle Bursa’nın siyasi tarihine geçen mitingde gördüğümüz coşku aslında bu seçimde elde ettiğimiz başarının habercisi oldu” dedi.

“VAATLERİN HİÇ BİRİ HAYAL DEĞİL”

AK Parti teşkilatları olarak birlik ve beraberliği korumaları gerektiğini ifade eden Cemalettin Torun, ”Birliğimizin bu seçimde bize getirdiği başarıyı gördük. Artık kritik bir seçimi geride bıraktık. Bundan sonra yapacaklarımız da çok önemli. Projelerimizi yerine getirmeliyiz ve getireceğiz de... Belediye başkanlarımızın projelerinin takipçisi olacağız. Önümüzdeki seçimlerde vatandaşın karşısına başımız dik çıkmalıyız. Seçim çalışmaları sırasında vaatlerimiz oldu. Belediye başkanlarımızın verdiği vaatlerin hiç biri hayal değil. Bu vaatlerin hepsi somut, gerçekleştirilebilir projeler. Belediye başkanlarımızın bu projelerini süresinde tamamlayacaklarına yürekten inanıyorum. Başbakan Yardımcımız Sayın Bülent Arınç, milletvekillerimiz ve teşkilatlar olarak belediye başkanlarımızın yanındayız” şeklinde konuştu.

Hiçbir ilçede rehavet içinde olmadıklarının altını çizen Başkan Torun, “Çalışmalarımızı her zaman sıkı tuttuk. Seçimlerde iki önemli hedefimiz vardı. Birincisi belediye başkanlıklarını kazanmak, diğeri ise oy oranını mümkün olduğunca arttırmaktı. Bu hedeflerimizi genel anlamda gerçekleştirdik. AK Parti’de aday adaylığı sürecinden sonra Bursa’da bir kırgınlık olmadı. Bunun meyvesini 30 Mart seçimlerinde aldık” diye konuştu.

Bursa halkına, AK Parti’ye gösterdiği teveccühten dolayı teşekkür eden Torun, bu ilginin kendilerine ciddi bir sorumluluk yüklendiğini ve bu sorumluğun üstesinden başarıyla geleceklerini söyledi.

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ

Cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik değerlendirmelerde de bulunan Başkan Torun, “Önümüzde iki kritik seçim var. Biri 10 Ağustos’ta ilk turu yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimi, diğeri ise genel seçimler. Cumhurbaşkanlığı seçiminde ilk turda partimizin üst kurullarının göstereceği adayı seçtirmemiz lazım. AK Parti teşkilatları olarak bunu başarmak için daha çok çalışacağız. AK Parti Bursa teşkilatlarının bu iki seçimden de başarı ile çıkacağına yürekten inanıyorum” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.