Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Spor Toto’dan İznik Belediyesi’ne 400 bin lira hibe

Spor Toto Teşkilatı, İznik Belediyesi tarafından yapılan Gençlik ve Kültür Merkezi’nin iç tefrişatı için belediyeye 400 bin TL hibe verecek.İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, yeni belediye binası ile birlikte inşa edilen ve yapımında...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2017 18:08
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2017 22:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto’dan İznik Belediyesi’ne 400 bin lira hibe

Spor Toto Teşkilatı, İznik Belediyesi tarafından yapılan Gençlik ve Kültür Merkezi’nin iç tefrişatı için belediyeye 400 bin TL hibe verecek.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, yeni belediye binası ile birlikte inşa edilen ve yapımında sona gelinen Gençlik ve Kültür Merkezi’nin iç tefrişatı için Spor Toto Teşkilatı Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile anlaşma imzaladı. Anlaşma neticesinde yeni yapılan Gençlik ve Kültür Merkezi için Spor Toto İznik Belediyesi’ne 400 bin TL hibe verecek.

Kasapoğlu ile Ankara’da bir araya gelen Sargın, "Merkezimiz için Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’ı ziyaret ederek destek istemiştik. Hazırladığımız projeler, uzmanların raporları, AK Parti Bursa milletvekillerimiz İsmail Aydın ve Hüseyin Şahin’in gayretleri ile Spor Toto Teşkilatı ile bugün reklam sözleşmesini imzaladık. Sözleşme gereği Spor Toto’dan Gençlik ve Kültür Merkezi’nin mobilya tefrişatı için 400 bin TL hibe alacağız" dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.