Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Söz sahibi alıcıları Bursa'ya getirmeliyiz'

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, odaya kayıtlı 35 bin üyeyi fuarlarda doğru alıcılarla buluşturmak için çalıştıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2014 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2014 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
'Söz sahibi alıcıları Bursa'ya getirmeliyiz'

Bursa’da 2-6 Nisan 2014 tarihleri arasında yapılacak TÜYAP Yapı Yaşam Fuarı ile ilgili fuar katılımcıları ve BTSO 17,18 ve 36. komite üyeleri bir araya geldi. BTSO hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan BTSO Başkanı İbrahim Burkay, oda olarak fuarlara büyük bir önem verdiklerini ifade etti. Ticaretin şekillendiği en önemli yerlerin fuarlar olduğuna dikkat çeken Burkay, "Fuarcılık, bütün dünyada özellikle ticaretin gelişmesinde önemli bir etken. Bursa, fuarcılıkta Türkiye’deki en büyük 2. organizasyonların yapıldığı kent. Son yıllarda yapılan yatırımlarla bu bölgeye gelen ziyaretçileri ağırlama yönünde ciddi bir mesafe kat ettik. Bu yüzden Türkiye’nin en önemli fuar organizasyonlarını Bursa’da gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.


BTSO üyelerinin faydalanması için fuarlara çok önem verdiklerini kaydeden Burkay, şöyle konuştu:

"Hepimiz fuarlara katılarak, ciddi paralar harcıyoruz. Önemli olan bu fuarlarda üyelerimizi, doğru alıcılarla buluşturmaktır. Şu anda yapılan fuarların yanı sıra güçlü fuarlara da ev sahipliği yapabiliriz. Fuarların Türkiye’de ses getirmesini istiyorsak, fuar koridorlarında kendi sektörümüzde söz sahibi alıcıların dolaşmasını sağlamamız lazım."

Burkay, Yapı Yaşam Fuarı’nın Bursa ekonomisine büyük katkı sunacağını söyledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.