Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sosyal medyada öldüğü ilan edilen genç hastaneden taburcu oldu

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde çıkan olaylarda yaralanan ve sosyal medyada öldüğü yalanı dolaşan 15 yaşındaki Hakan Şen, önce yoğun bakımdan sonra da hastaneden çıktı. Liseli Hakan'ın evinin önünde dua edilip koç kesildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2015 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2015 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sosyal medyada öldüğü ilan edilen genç hastaneden taburcu oldu

 

Edinilen bilgiye göre, 10 Eylül Cuma günü, HDP’liler ile Yenişehirli vatandaşlar arasında gerginlik yaşanmıştı. Çıkan olaylarda pompalı tüfekle yaralanan Hakan Şen, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. Sosyal medyada öldüğü iddia edilen genç, evine döndü. Uzun süre yoğun bakımda kaldıktan sonra taburcu olarak Yenişehir’deki evine gelen Hakan Şen’i burada okul arkadaşları ve çok sayıda seveni yalnız bırakmadı. Evin önünde koç kesilip dualar okunduktan sonra, genç Hakan herkesi selamladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan baba Halit Şen, “Rabbimize binlerce kez şükürler olsun. Oğlum her geçen gün iyiye gidiyor. Bu acılı günlerimizde dualarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun. Oğlumun rahatsızlığı döneminde bizlerle ilgilenen herkese ve özellikle hastane personeline, doktorlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Şen, “Lütfen evlatlarımıza sahip çıkalım. Provokatörler çocuklarımızı, canlarımızı yönlendiriyor. Bunlara müsaade etmeyelim. Bizim çok canımız yandı, Başka ailelerimiz üzülmesin” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.