Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sevgi Korosu 2020'ye Sevgiyle Girdi

Uğur Mumcu Kültür Merkezinde 7 Ocak 2020 Salı günü saat 20:00‘de sahne alan Sevgi Korosu, Ela Mutlu‘nun sunumu, Şef Meltun Kadıoğlu ‘nun yönetimindeki konserde müzikseverleri hayran bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2020 23:34
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2020 23:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sevgi Korosu 2020'ye Sevgiyle Girdi

ÖZEL HABER: Sevinç ÇELEBİ

Yeni Yıl konserine, Atatürk ve Silah arkadaşlarının manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşu ve ardından toplu halde okunan İstiklal Marşı ile başlandı. Salonu tıklım tıklım dolduran seyirciler, Sevgi korosunun icra ettiği harika koro eserleriyle mest oldu.

KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRÜYOR

Sevgi Korosu’nun konserlerinde Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Arabesk, Türkçe Sözlü Hafif Müzik ve Balkan Müziğinden olmak üzere her çeşit eser icra edilmektedir. Müzikseverlere 15 yılı aşkın bir süredir sahnelerde adeta müzik ziyafeti veren Sevgi Korosu, Ülkemizde Balkan müziklerini ve Anadolu’muzun zengin müzik çeşidini de Balkanlarda yurt dışı konserlerde tanıtmaktadır. Böylece müzik sayesinde Anadolu ve Balkanlarda bir köprü vazifesi görerek SEVGİ, BARIŞ ve KARDEŞLİK duygularını pekiştiren çok önemli bir misyonu gerçekleştirmektedir.

SEYİRCİDEN SOLİSTLERE TAM NOT

Sevgi korosunun icra ettiği eserlerin arasında sahne alan solistlerimiz, sırasıyla Sıla Avcıoğlu, Leyla Şenol ile Ceylan Güngör, Tezcan Aşıktoprak, Ali Karadeniz, Turgay Avcıoğlu, Mecit Kadıoğlu, Onur Tamirci ve Özlem Bilici üstün performansıyla müzikseverlerden tam not aldılar.

AYAKTA ALKIŞLADILAR

Yeni Yıl konseri seyircilerin ayakta alkışı ile sona ererken, bu müzik ziyafetinin Mudanya’da 18 Ocak 2020 Cumartesi günü saat 20:00 ‘de Mudanya Uğur Mumcu Kültür Merkezinde, bazı yeni eserlerle birlikte yeniden yapılacağı, müzikseverlere duyurulmuştur.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.