Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Satrancın yıldızları Osmangazi’de buluştu

Osmangazi Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen Okul Sporları Satranç Takım Turnuvası’nda ikinci etap müsabakaları sona erdi.Osmangazi Belediyesi Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri’nde düzenlenen...

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Satrancın yıldızları Osmangazi’de buluştu

Osmangazi Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen Okul Sporları Satranç Takım Turnuvası’nda ikinci etap müsabakaları sona erdi.

Osmangazi Belediyesi Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri’nde düzenlenen Okul Sporları Satranç Takım Turnuvası’na küçükler kategorisinde 37 okuldan 344 sporcu, yıldızlar kategorisinde ise 63 okuldan 323 sporcu olmak üzere 130 okuldan toplam 667 sporcu kayıt yaptırdı. 2 gün boyunca devam eden ikinci etap müsabakalarında, kategorilerinde dereceye giren sporcular Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında Bursa’yı temsil etmeye hak kazandı.

Turnuvanın küçükler genel kategorisinde Kavram Koleji birinci, Kavram Koleji A Takımı ikinci, Özel Bursa Kültür Okulu üçüncü, Bademli Bahçeşehir Koleji dördüncü olurken, yıldızlar genel kategorisinde birinciliği Özel Çağdaş Öncü Okulları, ikinciliği Bilgi Koleji A Takımı, üçüncülüğü Özel Emine Örnek Okulları, dördüncülüğü ise Şahinkaya Ortaokulu elde etti.

Müsabaka sonunda dereceye giren sporculara madalyalarını Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve Okul Sporları Şube Müdürü Mehmet Demirci takdim etti. Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak sporun bütün branşlarında tesislerimizin halkımıza hizmet vermesi bizim için önemli. Turnuvaya katılan tüm öğrenci ve ailelerini kutluyorum’’ dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.