Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Satranç ustaları Osmangazi’de buluştu

Osmangazi Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Bursa İl Temsilciliği iş birliğiyle düzenlenen Küçükler, Yıldızlar ve Emektarlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası, ödül töreni ile son buldu.Osmangazi Belediyesi Ertuğrul Sağlam Spor...

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2017 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2017 17:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Satranç ustaları Osmangazi’de buluştu

Osmangazi Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Bursa İl Temsilciliği iş birliğiyle düzenlenen Küçükler, Yıldızlar ve Emektarlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası, ödül töreni ile son buldu.

Osmangazi Belediyesi Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri’nde hafta sonu gerçekleşen turnuvaya Bursa genelinden toplam 194 sporcu katıldı. İki gün boyunca birbirinden çekişmeli karşılaşmaların ardından kategorilerinde dereceye giren sporculara madalyaları düzenlenen törenle verildi.

Ödül töreninde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yarışmaya katılan tüm sporcuları tebrik ederek, “Satranç Turnuvası, hafta sonu iki gün boyunca çekişmeli müsabakalara sahne oldu. İlçemize kazandırdığımız spor tesislerimiz, her branştan spor faaliyetlerine ev sahipliği yapıyor. Bu tesisimiz, tenis branşı için inşa edilmiş olsa da satranç sporu için de hizmet veriyor. Satranç, çocuklarımızın zihninin gelişimine katkı sağlayan önemli bir spor dalı” dedi.

Konuşmaların ardından dereceye giren sporculara madalya ve ödüllerini, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar verdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.