Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sargın muhtarlarla buluştu

Bursa’nın İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, muhtarlarla bir araya geldi.Kaymakam Bülent Bayraktar ve Belediye Başkanı Osman Sargın’ın da iştirakiyle Belediye Sosyal Tesisleri’nde muhtarlarla istişare toplantısı yapıldı. Toplantıda...

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2017 18:08
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2017 20:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sargın muhtarlarla buluştu

Bursa’nın İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, muhtarlarla bir araya geldi.

Kaymakam Bülent Bayraktar ve Belediye Başkanı Osman Sargın’ın da iştirakiyle Belediye Sosyal Tesisleri’nde muhtarlarla istişare toplantısı yapıldı. Toplantıda İznik’in 7 merkez mahallesi ve 39 taşra mahallesinde yapılan çalışmalar ve çözüm yolları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak daire amirlerine iletildi. Başkan Osman Sargın, her zaman muhtarlar ile koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, “Kendileri ile birlikte muhtarlarımız ile birlikte dün olduğu gibi bundan sonra da yollara düşerek mahallelerimizin, ilçemizin ve hemşerilerimizin isteklerini karşılamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kaymakamımız ile merkez ve taşra mahallelerimizde ziyaretlere tekrar başlayacağız. Bütün taşra mahallelerimizi daire amirlerimizin de iştirakiyle tekrar dolaşacağız. Ben tekrar katılan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyor, hayırlı günler diliyorum” dedi.

Muhtarlara kendini tanıtarak konuşmasına başlayan Kaymakam Bülent Bayraktar, “Görev süremiz boyunca birlikte hayırlı işlere imza atmayı temenni ediyorum. Karşılıklı iyi niyet ve samimiyet olduğu sürece her şeyin hallolabileceğini düşünüyorum. Bir yandan bizlerin tanışma yemeği bir yandan da siz muhtarlarımızın istek ve temennilerini dinlemek için bir araya geldik. İznik çok güzel bir ilçe. Böyle bir ilçe de yaşamak hepimiz için bir şanstır” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.