Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şampiyonluk pastasını Başkan Dündar kesti

Geçen hafta Ankara’da oynanan final maçları sonunda Türkiye Bayanlar Hentbol 1. Ligi’ne yükselerek tarih yazan Osmangazi Belediyesi Bayan Hentbol Takımı, şampiyonluğunu kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2014 01:52
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2014 02:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şampiyonluk pastasını Başkan Dündar kesti
 Dikkaldırım Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonluk kutlamasına, Osmangazi Belediyesi Bayan Hentbol Takımı sporcuları ve hocaları ile kulüp yöneticileri katıldı. Salonun ortasına kurulan şampiyonluk pastasını sporcularla birlikte kesen Başkan Dündar, daha sonra şampiyonları birer altınla ödüllendirdi.



Tamamı altyapıdan yetişen ve oynadıkları bütün maçları kazanarak, Türkiye Bayanlar Hentbol 1. Ligi’ne yükselen şampiyon sporcuları tek tek tebrik eden Dündar, “Osmangazi Belediyespor Kulübü bünyesinde 32 farklı branşımız var. Tamamı altyapıdan, kendi yetiştirdiğimiz sporculardan oluşuyor. Bugün burada, gençlerimizin destek verdiğimiz zaman neler yapabileceklerini görüyoruz. Bu başarı sadece hentbolda değil, judo, tekvando, yüzme ve atletizm gibi diğer branşlarımızda da var. Ben bu başarıyı altyapının zaferi olarak görüyorum” dedi.



Dündar, hentbol takımının 18 maçta 18 galibiyetle namağlup olarak 1. lige çıktığını, bu başarıyı 1. ligde de sürdüreceklerine inandığını ifade etti.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.