Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Rengarenk Karacabey' için geri sayım başladı

Karacabey Belediyesi’nin, 30 Eylül Cuma günü start alacak ve 3 gün sürecek ‘Rengarenk Karacabey’ adı verilen yeni buluşması için geri sayım başladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2016 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2016 16:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
'Rengarenk Karacabey' için geri sayım başladı
Organizasyonda yer alacak olan ve Issız Adam filmi ile tanınan ünlü oyuncu Cemal Hünal önderliğindeki yaklaşık 10 atlı göstericiden oluşan ‘Savaş Sanatları Gösterileri’ ekibi, daha önce hiç gerçekleştirmediği hareketlerini Karacabey’de sergileyecekler. 'Rengarenk Karacabey' isimli etkinliklerinde atlı savaş sanat gösterilerinin yanı sıra, güvercin pazarı ve yarışmaları, hayvan pazarı, eko-yerel ürünler pazarı, antika araba sergileri, trap atışları, çocuk ve yetişkinler için oyun alanları, survivor, langırt, trambolin ile tarım aletleri sergileri bulunacak.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, "Karacabey-Bandırma asfaltı üzerinde ve ilçeye 6 kilometre uzaklıktaki Karasu Mahallesi’nde, 30 Eylül Cuma günü start alacak etkinliklerin protokol törenlerinin, 1 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’de aynı alanda devam edecek. İlçenin sahip olduğu bu değerleri en güzel şekilde duyurmak adına yoğun çaba gösteriyoruz. tüm il ve ilçeleri bu organizasyona davet ediyoruz. Eminim ki gelenler etkinlikler süresince oldukça keyifli vakit geçirebilecek" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.