Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Refik Yılmaz'a tebrik ziyaretleri

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun ve yönetim kurulu üyeleri Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2014 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2014 16:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Refik Yılmaz'a tebrik ziyaretleri

AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Necdet Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle belediye meclis üyelerinin de katıldığı tebrik ziyaretinde konuşan Torun, 2009 Genel Yerel Seçimlerini ‘yol kazası’ olarak nitelendirdi. Torun, sonrasında yaşanan gelişmelerin ardından belediye başkanvekilliği görevini yapan Refik Yılmaz’ın, iki parti arasındaki belediyecilik hizmet anlayışını yine başarıyla ortaya koyduğunu söyledi.

Seçim beyannamesini tüm Gemlik halkına dağıttıklarını hatırlatan Yılmaz, yarım kalan projelerin tamamlanacağını ve söz verdikleri tüm yatırımları yapacaklarını kaydetti. Sözlerin yerine getirilmemesi halinde Gemliklilerden 5 yıl sonra hesap sormalarını istediklerini bir kez daha tekrarlayan Refik Yılmaz, yeni ve daha güçlü bir ekiple göreve geldiklerini ve çok çalışacaklarını sözlerine ekledi.

MEMUR-SEN’DEN REFİK YILMAZ’A TEBRİK ZİYARETİ

Memur-Sen ve Eğitim Bir Sen Gemlik Temsilcisi Halil Gemici, Bem-Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Ali Alan ve Gemlik Temsilcisi Abdullah Dönmez, Büro-Sen Gemlik Temsilcisi Fethi Kaya, Sağlık-Sen Gemlik Temsilcisi Ali Fuat Tarlacı, Diyanet-Sen Gemlik Temsilcisi Necmettin Özkesemen, Genç Memur-Sen Gemlik Temsilcisi Cemal Bayer ve yönetim kurulu üyeleri de Yılmaz’a tebrik ziyaretinde bulundu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.