Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rafet Yurdakul’dan o iddialara yanıt! Şantaj yaptılar

Hakkında çıkan iddialarla ulusal çapta gündem olan Rafet Yurdakul, olaya ilişkin tüm detayları Bursa Haber Gazetesi’yle paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2021 22:40
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2021 00:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rafet Yurdakul’dan o iddialara yanıt! Şantaj yaptılar

Yazarımız Burhan Kaya, hedefteki isim, Rafet Yurdakul'a ulaştı.

ŞANTAJ YAPTILAR

Bursa Haber, medyaya yansıyan görüntüleri ile gündeme oturan Rafet Yurdakul’a adının karıştığı olayı sordu. Özellikle ulusal ve yerel medyada geniş yer bulan ve tartışmaların hedefi olan Yurdakul, hakkında çıkan haberlerin detaylarını gazetemize anlattı.

YAŞANAN OLAY ESKİ

Olayın eski olduğunu belirten Rafet Yurdakul;  “Bu olay 16 ay önce başımdan geçen talihsiz bir olay. Bu kadınla internet ortamında ben evdeyken, telefonumun görüntülü aramasıyla meydana geldi. Görüşme çok kısa sürdü. O kısa süre içinde görüşmenin ekran kaydını alan kadın, daha sonra beni elinde görüntülerinin olduğunu söyleyerek tehdit etmeye başladı. 500 dolar göndermezsen bu olayı medyaya veririm diyerek tehditlerini sürdürdü. Olay gecesinde saatin geç olmasından dolayı ev ortamındaki görüntüm de kameraya yansımış.  Zaten kadının daha önce de benzer olaylarda yer aldığını öğrendik, bunu bir şekilde kullanmış” diye konuştu.

ASIL MESELE MEVCUT CHP İL ÖRGÜTÜNÜ YIPRATMAK

16 ay önce meydana gelen bu olayla asıl önemli meselenin Cumhuriyet Halk Partisi’nin mevcut il örgütünü yıpratmak olduğunu söyleyen Yurdakul, “Bir anlık zafiyetimden dolayı böylesine çirkin bir şeyin içinde kendimi bulmam bazı çevrelerce kullanılıyor. Olayın 16 ay sonra medyaya yansıtılmasının İsmet Karaca ve ekibinin yıpratılmasından başka bir şey değildir” dedi.

ŞİMDİ NE DEĞİŞTİ?

Rafet Yurdakul; “Bu olay için Yıldırım İlçe Başkanımız beni disipline vermiş. Şimdi soruyorum?

Bu olay olduğu zaman da ilçe başkanıydı. O zaman değil de niye 16 ay sonra disipline veriyorsun? O zaman ki il başkanı olan Hüseyin Akkuş’da olayı  biliyordu. O gün niçin beni disipline vermediler. O gün de ben sade bir üyeydim. Bugün de sade bir üyeyim” diyerek olayın şuan gündeme getirilmesi bunun üzerine bazı yerlerin prim yapmasını eleştirdi.

CHP’DEN YAZILI AÇIKLAMA

Çıkan haberler üzerine Cumhuriyet Halk Partisi İl Teşkilatı da, bir yazılı açıklama yaparak konuyla alakalarının olmadığını belirtmişti.

HABER: BURHAN KAYA

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.