Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polisten 'hassas dokunuşlar' sergisi

İnegöl ilçesinde, bir polis memurunun su kabağından yaptığı eserler görücüye çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2014 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2014 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Polisten 'hassas dokunuşlar' sergisi
İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Şahin Adatepe’nin su kabağından yaptığı hat, oyma, ve işleme armatürlerin bulunduğu “Hassas Dokunuşlar” sergisi açıldı. 35 eserin yer aldığı sergiden elde edilecek gelirin engelliler yararına kullanılacağı bildirildi. 
Belediye Gençlik Merkezi'ndeki serginin açılışına Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Aksoy, İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği (İZED) Başkanı Halil Peynirci ile emniyet mensupları ve davetliler katıldı.
Sanatçı polis Şahin Adatepe, “Bu işe internetten gördüğüm bir üründen ilham alarak başladım. İnegöl’de su kabağı bulmak zor olduğu için köy köy gezdim. Bulabildiğim kadar su kabağı topladım. Bu sergide satılacak ürünlerin gelirini engelliler için kullanacağız. İnşallah hedefimize ulaşırız. Engelli arkadaşlarımıza akülü araba almak için bu sergiyi açtık. Hepimiz birer engelli adayıyız” dedi.
Başkan Aktaş, sergilenen eserlerden birini satın alarak engellilere destek verdi. Serginin 18-28 Şubat 2014 tarihleri arasında açık kalacağı kaydedildi. 
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.