Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pancar Kooperatifi’nden çiftçiye büyük destek

Eskişehir Pancar Kooperatifi, Bursa’nın Yenişehir ilçesine 2 bin çiftçinin faydalanacağı 4 bin tonluk silo yaptı.Eskişehir Pancar Kooperatifi Yenişehir Mağazası Şefi Hakan Kılıçarslan, silolar hakkında bilgi vererek, “4 adet biner tonluk...

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2017 18:23
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2017 21:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Pancar Kooperatifi’nden çiftçiye büyük destek

Eskişehir Pancar Kooperatifi, Bursa’nın Yenişehir ilçesine 2 bin çiftçinin faydalanacağı 4 bin tonluk silo yaptı.

Eskişehir Pancar Kooperatifi Yenişehir Mağazası Şefi Hakan Kılıçarslan, silolar hakkında bilgi vererek, “4 adet biner tonluk silo yaptık. Hububat, ayçiçeği ve mısır alımında kullanılacak. Bu silolarımıza ortaklarımızı desteklemek maksadıyla alımlar yapacağız. Silolarımızın tamamını doldurmayı hedefliyoruz. Yetmediği takdirde depolarımız devreye girecek. Geçen yıl hububatta alım fiyatımız kiloda 80 kuruş civarında idi. Bu sene 95 kuruş civarında alım yapmayı hedefliyoruz. Fiyatları serbest piyasa belirliyor. Belirlenen fiyatların altında kalmayacağız” diye konuştu.

Yapılan silo yatırımın bedelinin geçen yılki para ile 1 milyon 200 bin lira olduğunu söyleyen Kılıçarslan, “Bu yatırım tamamen Yenişehir ve İnegöl çiftçimiz için yapılmıştır. Bu hizmetten 2 bin çiftimiz faydalanacak” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.