Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öztürk: Gelecekten beklentimiz var

Bursa Haber’e konuşan Gelecek Parti Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Öztürk, önce insan mottosuyla yola çıktıklarını vurgulayarak, herkesin gelecekten beklentisi olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2019 00:13
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2019 13:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Öztürk: Gelecekten beklentimiz var

Özgür Ekinci

24. Dönem Milletvekili ve Gelecek Parti Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Öztürk ve beraberindeki heyet, Bursa Haber Gazetesi’nin konuğu oldu. Partisinin programı ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulunan Öztürk, insanı önceleyen bir hedefle yola çıktıklarını, geçmişten ders çıkararak, yeni hedefler, değerler ve vizyonla siyasete girdiklerini belirtti.

‘ŞEFFAF BİR YÖNETİM’

Gelecekten umutlu olduklarını ifade eden Öztürk şunları söyledi: “Geleceği, umut, bilgi, gençlik, fikir özgürlüğü, yeni bir anayasa ve şeffaf bir yönetim olarak arzuluyoruz. Evrensel insan haklarını esas alan bir anlayışla yola çıktık. Adalet, ehliyet, liyakat, şeffaflık gibi ilkelerle her zaman hakikati savunarak, bu partiyi milletimizle buluşturacağız.”

‘İSTİŞAREYİ ÖNEMSİYORUZ’

Oto kontrol sistemiyle icraatların sürekli takip edileceğini de söyleyen Mustafa Öztürk, “Özellikle istişare mekanizmasını iyi oturtacağız. İstişareyi çok önemsiyoruz. Çünkü sorunları ancak ortak akılla çözebiliriz. Toplumun bütün bileşenlerini dinleyerek, Türkiye için taş üstüne taş koymak isteyecek herkesle beraber yürüyeceğiz” diye konuştu.

‘YENİ BİR ANAYASA’

Öztürk, “Meselemiz üzümü yemek bağcıyı dövmek değil” diyerek şunları ifade etti: “Biz kimseyle kavga etmek için gelmedik. Türkiye ortak paydasında herkesle bu ülkeyi yarınlara taşımaya hazırız. Yeni bir anayasa ile güçlendirilmiş parlamenter sistemi getireceğiz. Şartlar ve zaman ne gösterir bilemem ama iddiamız tek başına iktidar olmak.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.