Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özışık: “15 Temmuz Bir İşgal Girişimiydi”

Yıldırım Belediyesi’nin Otağ sohbetlerine konuk olan Gazeteci Yazar Süleyman Özışık, 15 Temmuz’un küresel bir işgal hareketi olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2018 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2018 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özışık: “15 Temmuz Bir İşgal Girişimiydi”

Yıldırım Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Otağ Sohbetleri’nin son konuğu Gazeteci Yazar Süleyman Özışık oldu. AK Parti Bursa Milletvekili Muhammed Müfit Aydın’ın da katıldığı sohbette, Türkiye’nin 15 Temmuz’da çok büyük bir badire atlattığını dile getiren Özışık, “15 Temmuz sıradan basit bir örgütün bir darbe girişimi değildir. Olaya böyle bakarsak durumu küçümsemiş oluruz. 15 Temmuz küresel bir işgal planıydı. Eğer darbe girişimi başarıya ulaşsaydı, Güney sınırımızdan 25 bin PYD ve İŞİD militanı ülkemize girecek, Yunanistan Ege Denizi’ndeki haklarımıza tecavüz edecekti. Biz o gün basit bir darbe girişimi atlamadık. Milletimiz tıpkı milli mücadele dönemindeki ruh ile milletin istiklalini devletin bekasını korudu” dedi.

YİNE BAŞARAMAYACAKLAR

Türkiye’nin bağımsız bir bölgesel güç olma yolundaki hamlelerinin başta batı olmak üzere bir çok ülkeyi tedirgin ettiğini dile getiren AK Parti Bursa Milletvekili Aydın ise “Bunu fark ettikleri andan itibaren önümüze her türlü engeli çıkarıyorlar. Terör ile geliyorlar başarmıyorlar, darbe deniyorlar yine olmuyor. Şimdi ise ekonomik olarak bizi engellemeye çalışıyorlar. Ancak bu millet onlara yine gerekli dersi verecek. Biz birliğimizi beraberliğimizi koruduğumuz sürecek başarısızlık onların kaderi olacak” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.