Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmangazi’den Eğitime Tam Destek

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Cumhuriyet Anadolu Lisesi ile Bursa Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.Okul ziyaretlerinde yöneticiler, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Başkan Dündar, her iki okulda da düzenlenen sınıflar arası...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2017 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2017 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmangazi’den Eğitime Tam Destek

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Cumhuriyet Anadolu Lisesi ile Bursa Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Okul ziyaretlerinde yöneticiler, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Başkan Dündar, her iki okulda da düzenlenen sınıflar arası futbol turnuvalarının final karşılaşmalarını izleyip öğrencilerle sohbet etti. Bursa Anadolu Lisesi’ndeki karşılaşmanın başlama vuruşunu yapan Dündar’a öğrenciler, tezahüratlar eşliğinde teşekkür etti. Başkan Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesi olarak Bursa’da eğitime çok ciddi yatırım yaptıklarını söyledi. İlçedeki 250 okulun tamamında pek çok farklı alanda hizmet ürettiklerini söyleyen Dündar, “Gerek Cumhuriyet, Gerekse Bursa Anadolu Liseleri, Bursa’mızın en eski okullarından. Osmangazi Belediyesi olarak bizler de, ilçedeki diğer okullara olduğu gibi, bu iki okulumuza da ciddi yardımlarda bulunduk. Cumhuriyet Anadolu Lisemiz’in tüm katlardaki tuvaletlerini yenileyerek seramik kaplamalarını gerçekleştirdik. Koridorların boyaları yapıldı. Bahçe düzenlemesi yapıldı. Aynı şekilde Bursa Anadolu Lisesi’nde de tuvaletlerin bakım ve onarımı yapıldı. Ek binadaki sınıfların iç cephe boyaları yapıldı. Zemin kaplama, duvar fayansları, boya, asma tavan, poliüretan yalıtım ile kapsamlı tadilat işleri gerçekleştirilerek, bahçe düzenlemesi ve banklar kondu. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz için eğitim hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Bunların dışında Türkiye’nin tek çatı altında inşa edilen en büyük okulu olan Uluslararası Murad Hüdavendigar Lisesi’ni Bursa’ya kazandırdık. Mehmet Akif Mahallemiz’de de 24 derslikli Hacı Akkadın Tarman Okulu’nu inşa ettik. Çocuklarımızın çok daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak için bu hizmetlerimiz artarak devam edecek” dedi.

Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Şahin Boztepe ve Bursa Anadolu Lisesi İsmet Aksu da, okullarına yaptığı destekler için Başkan Dündar’a teşekkür etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.