Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmangazi’deki camiler yenileniyor

Vatandaşların ihtiyaç duyduğu her alanda hizmet üreten Osmangazi Belediyesi, ilçedeki camilerin dış cephe ve çevre düzenlemelerini yapıyor.2009 yılından bugüne kadar 40 camide bakım, tadilat ve çevre düzenlemesi yapan Osmangazi Belediyesi,...

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2018 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2018 18:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmangazi’deki camiler yenileniyor

Vatandaşların ihtiyaç duyduğu her alanda hizmet üreten Osmangazi Belediyesi, ilçedeki camilerin dış cephe ve çevre düzenlemelerini yapıyor.

2009 yılından bugüne kadar 40 camide bakım, tadilat ve çevre düzenlemesi yapan Osmangazi Belediyesi, geride bıraktığımız 2017 yılında da ilçedeki 19 camide abdesthane, tuvalet, bahçe ve çevre düzenlemesi ile çeşitli onarımlar yaptı. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla plansız yapılaşma sonucu binaların arasında sıkışıp kalmış camilerin çevresindeki binalar kamulaştırılıp yıkılarak camilerin önü açılıyor. İstimlâkler sonucu elde edilen alanlarda vatandaşların faydalanacağı meydan ve parklar oluşturularak mahallelerin nefes alması sağlanıyor. Cami çevre düzenlemeleri dışında, birçok caminin abdesthane, tuvalet, bahçe düzenlemesi, duvar, korkuluk, boya, kapı ve çerçevelerinin yenilenmesi gibi her türlü ihtiyaçları da gideriliyor.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, camilerin medeniyetimizin kalbi olduğuna vurgu yaparak, “Camiler, manevî değer taşıyan yerler. İlçemiz sınırları içerisinde yer alan bütün camilerimize duyulan ihtiyaçlar doğrultusunda hizmetler götürüyoruz. Çevre düzenlemesi ve dış cephe yenilemesi çalışmalarının yanı sıra, camilerimizin temizliklerini yapıyor, park ve bahçelerini güzelleştiriyoruz” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.