Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmangazi'de yeni mahallelere yeni hizmetler

Osmangazi Belediyesi, köyden mahalle statüsüne geçerek belediyenin sorumluluk alanına giren mahalleleri sunduğu hizmetlerle donatıyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2014 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2014 17:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmangazi'de yeni mahallelere yeni hizmetler

Osmangazi Belediyesi, köyden mahalle statüsüne geçerek belediyenin sorumluluk alanına giren mahalleleri sunduğu hizmetlerle donatıyor.

İlçe merkezinde yapılan yatırımları yeni mahallelere de kazandırmak için kolları sıvayan Osmangazi Belediyesi, en uzak mahallelerden biri olan Seferiışıklar’ı, yapılacak yatırımlarla yepyeni bir görünüme kavuşturmaya hazırlanıyor. Fen İşleri ve Plan Proje Müdürlüğü ekipleri ile birlikte incelemelerde bulunan Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Halil Döner, Uludağ'ın eteklerindeki Seferiışıklar Mahallesi’ne düğün salonu, oyun parkı, kamelya, halı saha ve meydan düzenlemesi yapacaklarını söyledi. Osmangazi Belediyesi olarak, belediyenin sorumluluk alanına giren yeni mahalleleri önemsediklerini belirten Döner, “Seferiışıklar Mahallemizde yaptığımız incelemelerde, öncelikle ihtiyaçları belirledik. Mahalle muhtarı ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda düğün salonu, oyun parkı, kamelya ve halı saha inşa ederek meydan düzenleme çalışmaları yapacağız. Aynı zamanda mevcut muhtarlık binasını da bakımdan geçireceğiz” dedi.

Osmangazi Belediyesi’nin sorumluluk alanına giren 27 yeni mahallenin tamamında, ihtiyaçlar doğrultusunda çeşitli çalışmalar yürüteceklerini ifade eden Döner, “Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar’ın talimatı doğrultusunda, ilçe merkezindeki mahallelerde ne varsa, yeni mahallelerimizde de bu hizmetleri yapmak için kolları sıvadık. Sırasıyla tüm mahallelerimize ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerde bulunacağız. Uzak yakın demeden bu köylerimize hak ettikleri hizmetleri sunmak için çalışmalarımıza hız verdik” diye konuştu.

Seferiışıklar Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kahraman ise, “Mahallemizin ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda Osmangazi Belediyemize talepte bulunduk. Başkanımız Mustafa Dündar, bu isteklerimizi geri çevirmedi. Şahsım ve mahalle sakinlerimiz adına, başta Başkanımız Mustafa Dündar olmak üzere tüm ekibine çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.