Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmangazi yaz okullarına büyük ilgi

Osmangazi Belediyesi’nin her yıl okulların kapanması ile birlikte kapılarını açtığı yaz spor okulları, dördüncü döneminde eğitimlere başladı.Bu yaz toplam 7 bin öğrencinin kayıt yaptırdığı yüzme kursları büyük ilgi görüyor....

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2017 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2017 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmangazi yaz okullarına büyük ilgi

Osmangazi Belediyesi’nin her yıl okulların kapanması ile birlikte kapılarını açtığı yaz spor okulları, dördüncü döneminde eğitimlere başladı.

Bu yaz toplam 7 bin öğrencinin kayıt yaptırdığı yüzme kursları büyük ilgi görüyor. Yüzme kurslarından yararlanmak isteyen çocuk sayısının geçtiğimiz yıla göre yüzde 65 civarında bir artış olduğunu ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Belediye olarak hedefimiz şehre değer katan kaliteli hizmet sunmak ve bu hizmetlerimizden halkımızın dilediğince faydalanmasını sağlamak. Başta çocuklarımız olmak üzere, her yaştan insanımızın faydalanması için yaptığımız tesislerimizin dolduğunu görmek, yaptığımız yatırımların ne kadar doğru olduğunun birer göstergesi. Yüzme, tenis, basketbol, temel jimnastik, judo, kablolu su kayağı, modern dans, drama, bebestad atletizm oyunları ve çocuk atletizmi gibi pek çok farklı branşta düzenlediğimiz Yaz Spor Okulları’na katılım sağlayan çocuklarımıza kurs sonunda birer sertifika verilecek’’ dedi.

15 Ağustos-8 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek kursta çocuklara doğru yüzme teknikleri öğretiliyor. 6-14 yaş aralığındaki çocukların katıldığı yaz okulunda öğrenciler bir taraftan yüzme öğrenirken, bir taraftan da sıcak havalarda serinleme fırsatı buluyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.