Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmangazi trafiği rahatlayacak

Osmangazi Belediyesi, trafik sıkışıklığı yaşanan Tuna Mahallesi Gürdal Caddesi’ni genişletmek için kamulaştırılan bir binayı yıktı.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2015 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2015 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmangazi trafiği rahatlayacak
  Osmangazi Belediyesi, dar yollarda trafiği rahatlatmak için kamulaştırmalar yaparak cadde ve sokakları genişletiyor. Tuna Mahallesi’nde günün her saatinde trafik yoğunluğunun yaşandığı Gürdal Caddesi’ni genişletmek için kamulaştırılan bir bina yıkıldı.
  Yıkım çalışmalarını inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Osmangazi’de hem mahallelerin nefes alabileceği mekanlar oluşturmak, hem de trafik meselesini çözmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dar yapısından dolayı trafik sıkışıklığının yaşandığı Tuna Mahallesi’ndeki Gürdal Caddesi’nde kamulaştırdığımız bir binayı yıktık. Bölgede 15 binayı kamulaştırdık ve bunların 12 tanesi yıkıldı. Kalan üç binayı daha yıkacağız. Genişlemesiyle birlikte Gürdal Caddesi’ndeki trafik çilesi son bulacak. Kamulaştırma çalışmalarımız devam ediyor. Her gün yeni bir mahallemizde kamulaştırma yaparak, mahallelerimize nefes aldıracak mekanlar kazandırıyoruz. Gürdal Caddesi üzerinde sürdürdüğümüz genişletme çalışmaları da vatandaşlarımız için hayırlı olsun” dedi.
 
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.