Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmangazi'de sandıklara ulaşımda engeller kalktı

Osmangazi Belediyesi, 16 Nisan Pazar günü yapılacak referandumda oy kullanacak engelli vatandaşların seçim sandıklarına ulaşımını kolaylaştırmak için 16 engelli aracıyla hizmet verecek.Anayasa değişikliği referandumu için sandığa gidecek...

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2017 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2017 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmangazi'de sandıklara ulaşımda engeller kalktı

Osmangazi Belediyesi, 16 Nisan Pazar günü yapılacak referandumda oy kullanacak engelli vatandaşların seçim sandıklarına ulaşımını kolaylaştırmak için 16 engelli aracıyla hizmet verecek.

Anayasa değişikliği referandumu için sandığa gidecek olan engelli vatandaşları unutmayan Osmangazi Belediyesi, engelli vatandaşlara ulaşım desteği sağlayacak. 16 Nisan’da gerçekleştirilecek referandumda oy kullanma hakkına sahip olan ortopedik engelli vatandaşlara, sabah saat 08:00’den akşam 17:00’ye kadar ücretsiz ulaşım hizmeti sunulacak.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Sosyal belediyecilik anlayışımızın bir gereği olarak anayasa değişikliği referandumunda oy kullanacak ortopedik engelli vatandaşlarımız, evlerinden araçlarımızla alınıp, sandıklarının bulunduğu seçim merkezine götürülecek. Oylarını kullandıktan sonra da yeniden evlerine bırakılacak. Sunmuş olduğumuz bu hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlarımız, 13 Nisan’dan itibaren mesai saatleri içerisinde 0224 280 29 29 numaralı telefonu arayarak talepte bulunabilirler” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.