Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmangazi'de Atıcılar 12’den vurdu

Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş Atıcılık ve Trap Tesisi’nde düzenlenen Atıcılık ve Trap Yarışması atıcılık tutkunlarını bir araya getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2017 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2017 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmangazi'de Atıcılar 12’den vurdu

Osmangazi Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Atıcılık ve Trap Yarışması, nefes kesti. Demirtaş Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü iş birliğiyle düzenlenen yarışmaya Bursa genelindeki 8 avcılık ve atıcılık kulübünden toplam 90 sporcu katıldı. Takımlar, ferdiler ve yıldızlar olmak üzere 3 farklı kategoride gerçekleştirilen müsabakalara katılan yarışmacıların her biri 25 atış yaptı. Gruplarında 20 ve üzeri isabetli atış yapan yarışmacılar finale yükseldi. Büyük çekişmenin yaşandığı final mücadeleleri sonunda Takımlar kategorisinde Gürsu Avcılar ve Atıcılar Kulübü birinci oldu. Ferdiler kategorisinde Mesut Ülker birinciliği elde ederken, Yıldızlar kategorisinde ise Emir Tülek şampiyonluğa ulaştı.


Dereceye giren sporculara ödüllerini takdim eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Demirtaş Barajı’nın hemen yanında doğayla iç içe bir bölgede toplam 31 bin 500 metrekare toplam alan üzerine inşa ettiğimiz Demirtaş Atıcılık ve Trap Tesisi’ni atıcılık sporcuna gönül veren vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. İlk olarak yer teminini yaptığımız bu tesisin alt yapısını da tamamlayarak modern bir tesise dönüştürdük. Bu tesisim işletmesini de Demirtaş Avcılık ve Atıcılık Kulübü’ne verdik. Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Osmangazi Belediyesi Atıcılık ve Trap Yarışması ile atıcılık sporuna gönül verenleri bir araya getirdik. Yarışmaya 8 kulüpten toplam 90 sporcu katıldı. Sporcular burada doğayla iç içe bir ortamda yarışarak güzel bir gün geçirme olanağı da buldu. Bu yarışmayı her yıl düzenlemeye devam edeceğiz. Yarışmaya katılan tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum. Dereceye giren sporcularımızı da tebrik ediyorum. Gerçekten çok güzel ve çekişmeli bir yarışma oldu” dedi.


Ödül töreninin ardından poligondaki yerini alan Başkan Dündar, yaptığı isabetli atışlar ile atıcılık sporundaki hünerini sergiledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.