Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osman Gazi Köprüsü Bursa trafiğini kilitledi

Yeni açılan Osmangazi Köprüsü’nün bayram tatilinde bedava olması feribota olan talebi sıfıra indirdi. Otobanın Orhangazi ve İznik çıkışı trafiğin kilitlenmesine sebep oldu.Uzun bayram tatilinin başlamasının ardından İstanbul’dan...

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2016 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2016 20:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osman Gazi Köprüsü Bursa trafiğini kilitledi
Yeni açılan Osmangazi Köprüsü’nün bayram tatilinde bedava olması feribota olan talebi sıfıra indirdi. Otobanın Orhangazi ve İznik çıkışı trafiğin kilitlenmesine sebep oldu.

Uzun bayram tatilinin başlamasının ardından İstanbul’dan ayrılan binlerce kişi bedava olduğu duyurulan yeni Osmangazi köprüsüne akın etti. Otobanın çıkışında yaşanan aşırı yoğunluk sürücüleri alternatif yol arayışına itti. Otobanın Orhangazi ve İznik çıkışı kilitlendi. Bursa yolunda araç trafiği şu an itibariyle durma noktasına geldi.

Eskihisar-Topçular feribotu sakin

Bu arada herkesin bedava otobanı tercih etmesi feribota olan ilgiyi ise sıfıra indirdi. En yoğun feribotlardan biri olan Eskihisar-Topçular hattındaki sakinlik herkesi şaşırttı. Bayramları en yoğun günlerinden birini geçiren iskelede feribotlar dolmayı beklemeden kalktı. Yeni açılan Osmangazi Köprüsü’nün ücretsiz olması sebebiyle boş kalan Eskihisar feribotunun yanındaki esnafta satış yapamamaktan yakındı. 37 yaşındaki Ercan Koçoğul, aç kaldıklarını söyleyerek, “Şu ana kadar 50 tane simit satabildim. Köprü de bedava. Herkes köprüyü tercih etti. Bayramlarda çok yoğun olan feribot iskelesine şimdi kimse gelmiyor. Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum, bizi de düşünsün. 11 günlük tatil mi olur. 3 gün olsun, bedava olsun” diye konuştu.

Öte yandan saatlerce yolda olan yolcular, Osmangazi Köprüsü’ndeki trafiğin normal, çıkışlarının ise facia olduğunu dile getirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.