Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Orhan Can Turnuvası Başladı

Geçtiğimiz aylarda vefat eden Rahmetli gazeteci Orhan Can adına Bursa Haber Gazetesi’nin öncülük ettiği Orhan Can Halı Saha Turnuvası, Büyükşehir Belediyesi Hüdavendigar Spor Tesisleri’nde oynanan karşılaşmayla start aldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 21:23
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2018 00:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Orhan Can Turnuvası Başladı

Usta gazeteci Orhan Can’ın son çalıştığı kurum olan Bursa Haber Gazetesi’nin öncülük ederek düzenlediği futbol turnuvası önceki akşam Nilüfer Belediyesi ile Zafer Mahallesi arasında oynanan karşılaşmayla başladı. Dibay Medya Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Dizdar ve Orhan Can’ın kardeşi Salih Can’ın santra vuruşuyla başlayan futbol şöleninde ilk gecenin galibi 8-2’lik skorla Nilüfer Belediyesi oldu.

“ORGANİZASYONDAN MUTLU OLDUK”

Manevi anlamda çok önemli bir turnuva olduğunu belirten Salih Can, “Bursa Haber Gazetesi çalışanlarına ve Cüneyt Bey’e çok teşekkür ediyorum. Rahmetli ağabeyim uzun yıllar bu gazetede görev yaptı. Onun adına yapılan bu organizasyon ailesi olarak bizleri çok mutlu etti. Emeği geçen, katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum.” dedi. İlk maçın galibi Nilüfer Belediyesi personellerinden Ahmet Tunalı ise, “Eski bir sporcu olarak Orhan ağabeyi maçlarımızda bizim haberlerimizi yaparken tanıdık. Bursa spor camiası olarak çok önemli bir değeri yitirdik. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Bu anlamlı turnuvayı düzenleyenlere de teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Turnuvanın ikinci gününde Yıldırım Belediyesi ile Dizdar Tekstil karşılaşacak. Büyükşehir Belediyesi Hüdavendigar Spor Tesisleri’nde oynanacak olan karşılaşma 18 Ocak Perşembe saat 20.00’da başlayacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.