Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Önce açılış, sonra aşure

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeşilyayla Havuzlu Sokak Camii’ne kazandırılan ek hizmet binası, tuvaletler, abdest alma yerleri ve çevre düzenlemesi hizmete açılırken, Başkan Recep Altepe, açılışın ardından vatandaşlara aşure...

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2017 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2017 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Önce açılış, sonra aşure

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeşilyayla Havuzlu Sokak Camii’ne kazandırılan ek hizmet binası, tuvaletler, abdest alma yerleri ve çevre düzenlemesi hizmete açılırken, Başkan Recep Altepe, açılışın ardından vatandaşlara aşure dağıttı.

Sosyal donatı alanlarından mahrum kalan mahalleler, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yıkımlarla vatandaşların nefes alacağı alanlara kavuşuyor. Yapılaşmanın yoğun olduğu Yıldırım İlçesi Yeşilyayla Mahallesi’nde de herhangi bir sosyal donatı alanı bulunmayan Havuzlu Sokak Camii’ne ek hizmet binası, tuvaletler, abdest alma yerleri ile bir de lokal kazandırıldı. Caminin yanında bulunan binanın yıkılmasının ardından yerine yapılan ek üniteler törenle hizmete açıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın’ın da katıldığı törende özellikle sosyal donatı alanlarından mahrum mahallelerde halkın talepleriyle yakından ilgilendiklerinin altını çizdi. Bir yandan şehre vizyon katacak makro projelerle uğraşırken, diğer taraftan da vatandaşların dertlerine ilaç, yaralarına merhem olmaya çalıştıklarını dile getiren Başkan Altepe, mahallelerin daha yaşanılabilir hale getirilmesi için uğraştıklarını vurguladı. Yeşilyayla Mahallesi’nde de küçük ama anlamlı bir açılış yaptıklarını ifade eden Başkan Altepe, “Önemli olan halkımızın mutluluğu. Yeşilyayla, Maltepe ne istiyor, bunlar önemli. Ben 48 yıldır seçimlere katılıyorum. Bunun 40 yılına ise yönetici olarak katıldım. Mahalle mahalle, sokak sokak Yıldırım’ı geziyoruz. Onun için bu mahallelerde ne eksik bizi yakından ilgilendiriyor. Bu işler çok büyük rakam tutmayan işler, ama birilerinin ilgilenmesi gerekli. Hizmet için buradayız. Sizler bizi hizmet için seçtiniz. Bizler de hizmetlerimizi yapmaya devam edeceğiz. Sizler desteklediğiniz müddetçe, bizler de burada olduğumuz müddetçe bu hizmetler devam edecek. Destek sizden hizmet bizden” dedi.

Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın da hem Büyükşehir Belediyesi’nin hem de Yıldırım Belediyesi’nin halkın taleplerinin karşılanması noktasında önemli çalışmalar yaptıklarını hatırlatarak, Havuzlu Sokak Camii’ne kazandırılan ek hizmet binası ve çevre düzenlemelerinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Başkan Altepe ve protokol mensupları daha sonra törene katılan davetlilere aşure dağıttı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.